Automobilizam

1. + osim sporckse vožnje manuelni u Pasata 6 brzina ima, automatik 5!

2. Pa ti si lud jbt hahaha

3. znam boxor da znaci, isto tako znam da jedes govna i mislis da bolje vozis nego sto vozis, ako se spasavas kocenjem u trecu.

4. Bole me kurac za vrstu menjaca, moji Tesla P85D i Konigseg Regera ni nemaju menjac :D

5. A jbt hahaha ti si lud

6. ko vozi automatik jebem li ga u usta

7. takvi su đinđića ubili, bio bmw automatik

8. šta vam je automatik koji kurac? sam ide auto?

9. Sranje su i automatik i Djindjic

10. imaš pvt Radj vezano za automatik

11. Kelte da bi sa 100 sisao na 0 treba ti nekih 60-70m pa mozes obicnom formulom koju smo ucili u osnovnoj iz fizike da izracunas da li imas te 3 sekunde potrebne za tu radnju ili ne. Eto da malo konsultujemo nauku i teoriju posto praksi ne verujes

12. Jednom sam i ja kočio motorom a isto imam automatiku.

Štaš sad, a? Nemoguće, jel?

13. Ma ne Celt ako ti ne možeš ne može niko šta hahaha

14. а како би то генерално функционисало? кад видиш иза кривине колону, пребациш брзо у трећу, па после кочиш или кренеш у исто време да кочиш и да пребацујеш у трећу?

15. Skocimise jel tiptronik?

16. ово друго, кочиш и пребацујеш у трећу, мада нико нормалан не претиче из пете јбг

17. па има смисла онда. мада зашто не би и неки добар аутоматик радио исту ствар и то још боље?

18. Poenta je da oba menjaca imaju prednosti i mane i svako moze da iznese prednosti onog koji preferira jedino kelt jede govna

19. Evó Celt će ti objasniti on koči motorom :-D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.