Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
+ osim sporckse vožnje manuelni u Pasata 6 brzina ima, automatik 5!
Pa ti si lud jbt hahaha
znam boxor da znaci, isto tako znam da jedes govna i mislis da bolje vozis nego sto vozis, ako se spasavas kocenjem u trecu.
Bole me kurac za vrstu menjaca, moji Tesla P85D i Konigseg Regera ni nemaju menjac :D
A jbt hahaha ti si lud
ko vozi automatik jebem li ga u usta
takvi su đinđića ubili, bio bmw automatik
šta vam je automatik koji kurac? sam ide auto?
Sranje su i automatik i Djindjic
imaš pvt Radj vezano za automatik
Kelte da bi sa 100 sisao na 0 treba ti nekih 60-70m pa mozes obicnom formulom koju smo ucili u osnovnoj iz fizike da izracunas da li imas te 3 sekunde potrebne za tu radnju ili ne. Eto da malo konsultujemo nauku i teoriju posto praksi ne verujes
Jednom sam i ja kočio motorom a isto imam automatiku.
Štaš sad, a? Nemoguće, jel?
Ma ne Celt ako ti ne možeš ne može niko šta hahaha
а како би то генерално функционисало? кад видиш иза кривине колону, пребациш брзо у трећу, па после кочиш или кренеш у исто време да кочиш и да пребацујеш у трећу?
U isto vreme
Skocimise jel tiptronik?
ово друго, кочиш и пребацујеш у трећу, мада нико нормалан не претиче из пете јбг
па има смисла онда. мада зашто не би и неки добар аутоматик радио исту ствар и то још боље?
Poenta je da oba menjaca imaju prednosti i mane i svako moze da iznese prednosti onog koji preferira jedino kelt jede govna
Evó Celt će ti objasniti on koči motorom :-D