Automobilizam

1. Jebo tebe najstariji pripadnik tvog plemena brdskog

2. Zivojin znaci zivot!

3. Јебо те Живојин Мишић пичка био увијек се приклањао оном ко је на власти, никад ником није смјео писнути, никад није побједио ниједну битку

L O L
    O
    L

4. živojin mišić - parama od kirije nikad ture obrtao nije

5. Al nos uvek parao nebo brt xd

6. Ko ono bese to izustio? I nikad jajara spiku?

7. Аркан је био прави војсковођа увијек био уз народ на првој линији никад у позадини, никад се није петљао у политику, прави војник и војвода, његове се војне стратегије проучавају широм свијета као сјајан примјер како се из одбране прелази у напад.

8. Ovo što kaže Romanija

9. Jel se slazete i u vezi zivojina misica

10. Ja ganjam arkanovu unuku, strašna maloljetna pička, opasan trofej.

Elem, kako meni niko ništa nije naplatio, išao sam prosječno 140?

A i onaj dan kad su rekli EVO POČINJEMO išao sam preko Rače i od Kuzmina ne mjere sigurno.

Elem, divota je kada svi voze 120 ahahha ko mravi mile po putu, lijeva traka i obilazi. Mislim, nije kao da do sad nisam išao tako ali sada je baš zanimljivo kada su svi jebeno prespori.

11. Oce li se smanjiti sikaniranje pancevackih vozaca posto evo i neki drugi su poceli sporo da voze?

Ja ne znam dje mjere ali ne bih rizikovao karticu da pokazem xD

12. GTD, reci lijepo, izveli Nikšićani đedove na ulicu, narod im se divio xD

13. Išao top gear večeras oko 8 na b92, vozio džejms mej bugati vejrona 407 km/h sve ti jebem, 900k da l' evra ili funti košta i on gazi ono na 400+ aaaaaa

Sutra ide repriza ne znam u koje doba, nadam se da će emitovati konstantno sad

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.