Prijava

Mislim da bi bilo bolje za sve i za clanove i modove, da postoji opcija Flag(kao na youtube), to jest prijava za brisanje npr ako definicija ima 8 flaga tu definiciju modovi mogu da oluce da obrisu. Tako bi se suzbile raspravke oko brisanja definicija i svi bi bili srecni.A i lose definicje bi bile brze nalazene.
Sta mislite?

Pa koliko ja vidim, i nema baš puno rasprave ovde.

Mislim, dobar ti je predlog, ali ipak... postoji ta tema za prijavljivanje već. Ne znam koliko je ovo potrebno.

pa da kurta flaguje murtu zato što su pera mika i laza u lošim odnosima sa markom i jankom. fina je ideja, ali moje mišljenje je da je sajt i dalje isuviše mali za tako nešto.

Potrebno je ovo zato sto je demokratski neka narod(clanovi) glasaju za brisanje defnicije pa neka vlast (modovi) odluce sta ce, ako ima mnogo prijava za brisanje, naravno postojace neki broj flagova koji dozvoljva modovima da obrisu definiciju a ako nema ondak ne mogu. referendumsko olucivanje i niko nije kriv sto ti je definicija na groblju!

Barracuda nema raspravke tamo zato sto nema.... znamo zasto nema...niko nije vise lud da se buni...pa ni ja vise posle svega...

(savremena) Demokratija se bazira na osnovnoj pretpostavci da su politički predstavnici legitimno izabrani od strane naroda, znači struktura ide odozdo na gore. Moderatori su izabrani odozgo, od strane monarha - kaizena i sprovode njegovu volju nad narodom, tako da zaboravi bilo kakvu revoluciju!!!

Znamo to svi ali mislim da je ovako postenije, a lakske ce biti i vama.