Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. Bravo olle
    Evo ti keks :)

2. hvala
    evo ti lujm :#

3. Nema keksa onda :)

4. jbg,onda ni ja tebi necu da dozvolim da spavas bez lanaca veceras...a cak sam ti i hteo dozvoliti da otvoris prozor

5. Otvorim ti gooz :)

6. glupa vam je spika, pređite na čet

7. Mi to iz ljubavi hodzi :)

8. nevaljalko,nece da mi da keks :(

9. Olle je nas daun konj, moj omiljeni. Kad postanem moderator promijenicu mu nick u Bukefal :)

10. Konstantno postovanje planinara na temi koja u svom imenu ima reč "Daun"... slučajnost? Pa ne bih baš rekao.

11. Na osnovu tvoje slike panilero mogu shvatiti samo da si poginuo u ratu, ili da te neko jaše... (ovo drugo realnije...)

12. Zajk, lijepo od tebe što poštuješ naziv teme

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.