Kapiram da je prvi post stavio Peki. Ćirilica i dužina nika ako mene pitaš. I treći Frenki. Čini mi se. Dužina nika i latinica, a i stil je gotivan. :)
Kapiram da je prvi post stavio Peki. Ćirilica i dužina nika ako mene pitaš. I treći Frenki. Čini mi se. Dužina nika i latinica, a i stil je gotivan. :)
Vidi se ko je ko, Dž.
Е, јебига. А ја таман хтео да заштитим МаријануП. :)
Како си пглу...
Ако има танки монитор, само га подигне и обрне према свијетлу и види се што пише испод...
Kako radi fotošop kod Džimija, to je strašno.
Nije lepo to što radite. :P
Luli, izdala si me :(
Стварно, Стићко. Сви те издадоше!
Strašno... A ja joj otkrivam svoje dijabiličke planove i vrbujem je kao saborca novog režima. IZDAJA!
Meni se taj novi režim ne sviša ič.
Bojim se da ne poziljavim više nego što mogu da podnesem :)
Ali u novom režimu je ključ, Luli! :)
Ima i u starom režimu ključ :))
Fejl, Reme, fejl :P
Pogodio je za prvog. :)
Viš nisam ni posumnjao na tebe, mada kad bolje razmislim, jebote oće nervoza od nejebanja. :) Al onda je treći post tvoj.
Zarđao je... Ne otvara sva vrata. :)
Fejl.
Edit: za remeova pogažanja.
Edit jopet:
Važno da zatvara. :)
Viš nisam ni posumnjao na tebe, mada kad bolje razmislim, jebote oće nervoza od nejebanja. :) Al onda je treći post tvoj.
Uf, tek si sad omašio. Ja sam fin dečko, nešto k'o Blajvaga... Da l' možeš Blajvagu da zamisliš da kaže tako nešto? :)
EDIT: Joooj, jadu jedan marketinški, editovao si mi post da bi izrelamirao svog Blajvagu... Ne verujem :P
А откуд знаш, Реме, да ја рецимо пишем ћирилицом на модфоруму? :))
Можда пичим латиницу, а Мрмун ћирилицу? А? А? А?
Npr. ja pišem ekavski.
Ko god da je dobra je fora stvarno, svaka cast mozgu operacije.