Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. Реално сед је кобјаснио на последњој слици.

2. Nekako mi je uvek izgledalo da je neko tu (iz ovih postova gore), zaljubljen u jednog našeg moderatora (istog pola).

Sada razumem sve. Idem da se umijem.

3. pih. izvuceno iz konteksta! :D

jedite kod Manijaka :)

hahahahha tek sad vidim ovo, dobar

4. hahahah, bogme, i ja videh tek sad ovaj sa kombijem, ic fani kaz it čru:)

5. sedplas
    pih. izvuceno iz konteksta! :D

kog kontesta?lolo
    mojne sad maco!

6. sinoc bila zanimljiva situacija na cetu, ali sam retardirano govedo pa sam izgubio prvu polovinu printa

uglavnom, bilo je na foru, nesto pricao moot, dosao sticko i rekao, jel imas nesto da mi kazes, ovaj kaze jedi govna. sticko ga banuje naravno, i tad moot dolazi na cet i kaze nesto u fazonu sta sad lolo

eo dalje

http://www.dodaj.rs/f/2e/7y/1iNhYlZU/untitled2.jpg

ako ima neka fora sa mootom da je dupli nekog moda onda je sranje i smoricu se zestoko.

7. lijepo je to kada ljudi spašavaju jednom drugom živote. upamtite, komšija ti je ka brat a pravi prijatelj je pravi prijatelj!

8. Spasite mi život.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.