Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. Vidi se ko je ko, Dž.

2. Е, јебига. А ја таман хтео да заштитим МаријануП. :)

3. Како си пглу...
    Ако има танки монитор, само га подигне и обрне према свијетлу и види се што пише испод...

4. Kako radi fotošop kod Džimija, to je strašno.

5. Nije lepo to što radite. :P

Luli, izdala si me :(

6. Стварно, Стићко. Сви те издадоше!

7. Strašno... A ja joj otkrivam svoje dijabiličke planove i vrbujem je kao saborca novog režima. IZDAJA!

8. Kapiram da je prvi post stavio Peki. Ćirilica i dužina nika ako mene pitaš. I treći Frenki. Čini mi se. Dužina nika i latinica, a i stil je gotivan. :)

9. Meni se taj novi režim ne sviša ič.
    Bojim se da ne poziljavim više nego što mogu da podnesem :)

10. Ali u novom režimu je ključ, Luli! :)

11. Ima i u starom režimu ključ :))

12. Реме

Kapiram da je prvi post stavio Peki. Ćirilica i dužina nika ako mene pitaš. I treći Frenki. Čini mi se. Dužina nika i latinica, a i stil je gotivan. :)

Fejl, Reme, fejl :P

13. Fejl, Reme, fejl :P

Pogodio je za prvog. :)

14. Viš nisam ni posumnjao na tebe, mada kad bolje razmislim, jebote oće nervoza od nejebanja. :) Al onda je treći post tvoj.

15. Ima i u starom režimu ključ :))

Zarđao je... Ne otvara sva vrata. :)

16. Fejl.

Edit: za remeova pogažanja.

Edit jopet:

Zarđao je... Ne otvara sva vrata. :)

Važno da zatvara. :)

17. Реме

Viš nisam ni posumnjao na tebe, mada kad bolje razmislim, jebote oće nervoza od nejebanja. :) Al onda je treći post tvoj.

Uf, tek si sad omašio. Ja sam fin dečko, nešto k'o Blajvaga... Da l' možeš Blajvagu da zamisliš da kaže tako nešto? :)

EDIT: Joooj, jadu jedan marketinški, editovao si mi post da bi izrelamirao svog Blajvagu... Ne verujem :P

18. А откуд знаш, Реме, да ја рецимо пишем ћирилицом на модфоруму? :))
    Можда пичим латиницу, а Мрмун ћирилицу? А? А? А?

19. Npr. ja pišem ekavski.

20. Ko god da je dobra je fora stvarno, svaka cast mozgu operacije.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.