Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. Ahahahahaha, a ja rekao da je Vidra pametna.

2. O čemu vi, kog đavla?

Trazio sam print skrine neke obrisane definicije.Kad sam video da niko ne odgovara obrisao sam post,kad neki lik u istoj sekundi postavi moju sliku profila (?!).Napisem mu da to ne treba i onda se ukljuce Gamby,faca i kostic.I sve ode u kurac.

3. Ај сад да побришем овај спем мало, оде све у мурицу :)
    ЛуКаСхх пошаљи Селени ако оћеш пвт за ово :)

4. Čita knjige, a pravopisa ni od korova. :))
    Mislim da je neki trol. :)

5. ovo mora da je Seljak sa nekog njegovog duplog. To je njegov trol

6. 'Ladno i Ekrem ima profil na Vuki.

7. Naravno da je trol, samo mi nije jasno koliko moraš da budeš debil pa da te ne mrzi da ovoliko kucaš nešto što će biti odbrisano u roku od 8 minuta...a kao ti tu nekoga troluješ pritom! :-)

8. Vučica21

Čita knjige, a pravopisa ni od korova. :))
    Mislim da je neki trol. :)

dajte ovoj zeni znacku i posaljite je u ministarstvo pravde da zaradi na svojoj intuiciji

9. Sedplas, što me mrziš decxko? :)

10. hahahah sacuvaj boze, otkud ti to?

11. Čekaj, jesi li ti to rekao u negativnom smislu, ono kao "dobro jutro kolumbo" ili me samo podjebavaš? :)

12. Čekaj, jesi li ti to rekao u negativnom smislu, ono kao "dobro jutro kolumbo" ili me samo podjebavaš? :)

Мислим да је рекао у негативном смислу како би те подјебавао, ал немој ме држати за реч.

13. Ko mu je kriv kad prvi nije provalio da je trol :)

14. Vučica21

Čekaj, jesi li ti to rekao u negativnom smislu, ono kao "dobro jutro kolumbo" ili me samo podjebavaš? :)

jebemliga mislim da je smisao ocigledan.

nego, ne pitah zato, nego mi je ono tvoje "sto me mrzis" djelovalo kao nesto na foru "aman skini mi se vise, sto me non stop prozivas" a nesto se ne sjecam da sam te dir'o, pa se zato cudim....

nego sace dodje sticko i sve nas banuje, bolje da cutimo....

15. хахахах добар принт, де је ово?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.