Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. Žajk strajks bek
    http://i.imgur.com/EaH9yvJ.png

Dovoljan je mali semantički prostor, da se postigne efekat šaljivog.

2. http://prntscr.com/31tbnv najjaci odnos glasova ikada hahahhh

3. Više od pola tih pluseva sam davao dok sam ocenjivao svakakva sranja, sad sam istančao ukus pa kurcu fala to ne radim više.

Bolje dat stotinu minusa nego jedan lajkerski plus.

4. naravno
    jebes lajkove...ja isto mnogo minusa podavao

5. zajebavas se da si dao 15000 minusa na 4000 pluseva.

6. Ne bez sina Alena. Ne bih mogao dat plus na crnjačke definicije koje ljudi pišu samo da bi pisalo i da bi im se rojili plusevi, to isto ka odeš na Fejsbuk i lajkuješ slike slatkih kuca i maca, u redu, slatki su i umiljati, ali šta je tu draž, đe je kreativnost.

7. razumijem ja tebe sve, i ja dajem dosta minusa i nije mi krivo sto dobijam minuse, mada se potrudim tu i tamo da nesto kreaticno napisem. ali 15000! DO toliko minusa covjek ili napusti sajt ili mu minusi postanu zadovoljstvo

8. I to je malo jer ne čitam puno definicije a i dosta sam ih pročitao a nisam ocijenio. Sad to polako ispravljam. :)

9. al stvarno,ja tvoje ocene ne smatram hejtovanjem,nego realnim ocenjivanjem

10. Više od pola tih pluseva sam davao dok sam ocenjivao svakakva sranja, sad sam istančao ukus pa kurcu fala to ne radim više.

Ja sam tako dao 95% pluseva sigurno. Poslije toga sam izoštrio kriterijume ali i batalio da čitam jer je to za malene devojčice

11. По мом мишљењу, све што има употребљиву вредност заслужује плус, ако није плагијат. Друго, све што има смисла, такође заслужује плус, ако није плагијат. Духовите дефиниције исто заслужују плус ако нису плагијат. За постере важи исто. Реакције ретко кад обилазим.

Е сад, ако се ради о одабранима, онда ја мењам систем и оцењујем по систему колико је шта интересантно. То значи да дајем минус, иако нешто има смисла или употребљиву вредност, ако то није нимало интересантно, односно ако не видим никакав разлог да се таква дефиниција истиче.

Ценим да ви, што сте поделили пуно минуса, имате критеријуме за неодабране дефке исте као ја за одабране, ако не и строжије (типа: нисам се много насмејао - минус!) и да зато имате толико додељених минуса.

12. Upotrijebljiva vrijednost?
    Brate, ja da čujem nekoga od mog društva đe koristi izraze koje neki ljudi ođe definišu, pa ne da bih mu zalijepio šamar nego bih mu zalijepio šamar i pitao ga kako se to ponaša.
    fjdkskf

13. Ja ocenjujem definiciju kao autorski tekst, e sad što su većina definicija po kvalitetu kao tekstovi iz tabloidnih novina a ne kao recimo oni iz Plejboja ili ako je ko čitao hrvatski Klik. Ne valja brate. Nema svako dar za pisanje jebiga. I dobar vic ispada loš ako se pogrešno ispriča.

14. pa novine placaju ljude koji pisu za njih. ovo je sajt bas za ljude koji nisu dovoljno daroviti da uzimaju pare od pisanja ali vole da piskaraju.

15. I ja im ocenjujem to njihovo piskaranje. :) E sad što oni zloupotrebljavaju sajt bljuvotinama i lajkovanjem to je njima na obraz, jer koristi od toga nemaju. Moada ne moš ni obraz imat kad se jebeš po internetu za lajkove.

Eno i oni s Tarzanije samo o jebačinama i mukama odlaženja u kafanu pišu, Frenki Delevra stil, jebem babe drkam na žabe. Znam samo da je Vukajlija mogla da postane jedan od najjačih sajtova ikad, umjesto toga prezentuje narodu jadan i očajan sadržaj, jedino forum na nešto liči. Trebao je kaizen da ostavi groblje dostupno svima ali da se briše puno puno više. Po onoj klišee rečenici "Samo najbolje je dovoljno dobro". Bi što bi.

16. to si dobro rekao, da se pojaca moderacija i da se vrati groblje.

E sad što oni zloupotrebljavaju sajt bljuvotinama i lajkovanjem to je njima na obraz, jer koristi od toga nemaju. Moada ne moš ni obraz imat kad se jebeš po internetu za lajkove.

ovo me je od samog starta odusevljavalo. samo se zapitam kakva je to samo bagra u stvarnom zivotu.

17. Kolko se ispisaše za jedan dan bana haha.

http://i.imgur.com/o7k2LvG.jpg

18. Меćо, који ти то претраживач?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.