Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. Nekima stvarno treba ograniciti postovanje po forumu. Nemam reci koliko su glupi i nezanimljivi zezatorovi skrinsotovi. Odlican primer kako ne treba raditi.

2. Ne vidim skrinšot u tvom postu. Nekim ljudima treba zabraniti spemovanje na svakoj mogućoj temi. Prestani da me pratiš po sajtu. Nađi život! xD

3. Океј ондак. А најјачи је МенталиДистрбд хаахха за сиду хааххахаах

4. Pa brate, kakvih paljevina ima, uopšte se ne bih čudio da je bio ozbiljan. A i ono što sam napisao je delimično tačno.

5. Ja sam sačuvao u računaru malo dužu prepisku... Odlično, odlično!

6. Ovo je bio sam vrhunac. :)
    Zaista odlicno.

7. Zbog ove teme se ne usuđujem doći na čet :)

8. Baš te briga, Messalina :)
    Ne lupeta se samo na četu.
    Dodješ, probaš, odeš ili ostaneš.
    To ti je to :)

9. чек сад ћу направим цео

10. Ево Џерико, сад иде цео принтскрин! ОПЕТ СЕЉАК РУЛЗ!
    http://i54.tinypic.com/umrnq.jpg

11. Zbog ove teme se ne usuđujem doći na čet :)

Kakve ja gluposti lupam tamo, ti i da nešto lupiš, izgledala bi k'o beba naspram mene. :)

12. ahhahahhahahhaha Fejz
    Bravo za scrinšot

Seljak king ov di junivrs!

Pečatiram i potpisujem komentar

13. ahahahhahaa i zbog ovakvih stvari su njega banovali onomad?? Što bre?

14. Nisu ga banovali zbog toga.

15. Banovali su ga zbog ovoga, van svake pameti.

16. dobro ovo moe je smesno i tako to, al reme ovo tvoje je sranje, mislim koga jos zabole sto ti mos da napises nesto glupo na saranjeno govno

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.