Prijava

Bas me zanima kako ljudi gledaju na ovo i koliko vas je za da se da milion evra za njegovu slobodu a koliko za ne...?

Stvarno verujes da postoji neko ko odobrava ovaj potez vlade?

Sinoć sam u 27-ici stajao iznad dva lika u trenerkama i kapuljačama otrpilike mojih godina.Bulevarom je išla kolona automobila sa zastavama radikala i Šešelja.Bio je to neki najnoviji performans jedne od najjačih stranaka u Srbiji.
Gorepomenuta dva momka su ozarenih lica sve ovo prokomentarisala :Ovi radikali brate,najludji su majke mi,koji carevi brate,u vidi ona zastava je bila i na našim tekmama!.
Složenom mešavinom intuicije i logike iznedrio sam zaključak da oni takodje smatraju da je Minja car i da je potez vlade na mestu.Takodje isto misli još oko 45% naroda garantovano.Samo treba otići na prava mesta da ih nadjete.
Da li mislite da neko od onih 40% Srba koji imaju završenu osnovnu školu ili neki od onih 60% koji cepte čekajući početak matinea Ranjeni Orao-Selo gori a baba se češlja-Moj rodjak sa sela ne misli da je Minja trebao da mu jebe majku jevrejsku američku narkomansku?
Vukajlija nije dobar uzorak za Cesidova istraživanja. :))
:))

Isuviše mnogo bezobraznih i bezobzirnih igrača u igri koja može da naruši ponos i moć velikog brata, a i pozicije mnogih, pravih ili krivih u domaćoj vlasti-ne bih žurio sa zaključkom, naročito posle procene da je vest o miliončetu ustvari procurela preko finih i moralnih Amera-više nije ni važna autentičnost i pouzdanost izvora...Momak bi trebalo ovde da odgovara, a to nije najveće trošenje para koje čeka ovu zemlju zbog "malih rezultata". On je sam ispao glup što je pristao da uđe u Skupštinu...

Nemam nista protiv Miladina. On je jadnik najebao zato sto je prebio (lupio samar) klincu iz uticajne americke porodice. Kasnije Miladin nije smisljao svoje poteze, drugi su vodili racuna o tome i zavrsilo je najvecim idiotlukom koji je nasa vlast mogla da uradi.
Ponovo se pokazala ogovaracka i izdajnicka nota naseg naroda. Vest je dosla do novinara istog trenutka i mnogo mi je drago zbog toga, iako sam polako poceo da zalim ovog mucenika. Da je placanje zavrseno u tajnosti Miladin nikad ne bi morao da oseti crnacki ghettoblaster.

Код нас се погрешно повезује давање једног милиона долара са спашавањем Миладинове гузице. Боли државу дупе за њега. Држава једноставно плаћа ту лову јер је њен званичник у САД сјебо ствар тако што је прошверцовао идиота.

Da sam ja na mestu Amerikanaca ne bih trazio ni pare ni izrucenje ... samo da Minjica provede petnaest minuta sa Cak Lidelom u oktagonu:

http://www.urbangrounds.com/images/Chuck_Liddell_3.jpg

(To je ovaj kasapin odozgo)

Ja sam za to da meni daju milion evra za njegovu slobodu!

Vazelina za Miladina.

Ja sam za to da se otvore još dva vrtića za milion evra...

@Obelix
Ma nije mu bas lupio samar, klinac je bio u komi mesec dana. Dok bi kod nas ovakve stvari prosle: "Jebiga brate kafanska tuca, desava se", u AmeriKi to tako ne moze.

A drzava je odradila ono sto je mislila da treba, da nam se Ameri skinu sa vrata.

PS
Koliko je para pokradeno, pa niko to ni pominje, u odnosu na razne "afere" ovo milionce izgleda kao dzeparac prosecnog osnovca.

Чак је Србија добро прошла. Као што написах раније, не ради се ту о шамару, него о кривичном делу нелегалног извођења из земље човека за којим је расписана потерница.

A jel mislis da bi Ameri ostavili njihovog Dzona u nekoj zemlji treceg sveta, ili bi ga odmah vratili nazad u Arizonu, ako treba i vojnom silom?

Jel mislis da bi nam platili nesto? platili bi al' .!.