Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Бићу и то када будем имо дружину од десетак људи до петнес људи. Да видите како ћу ве организујем у групе по 3 човека. Ја ћу имати свој мали одред, а свака група свог капетана. Има да вам издам команде на почетку, а капетани да их како знају и умеју реализују са својим малим водом. Да ли смо се разумели?
da, gospodine xD
Ko ce hostovati veceras ? Ja cu da igram ako me ne bude udarila temperatura ponovo .
Играћеш да те ја не ударим. Дуле ваљда.
Aaaa , sta se ovo desava , nece da mi nadje nijedan server preko Interneta :O
@Bioshcker
ukljuci ga bez tangla, odma ce ti naci
Disableovo sam i Tunngle device , i sve , al opet isto .
ne bre, da ga otvoris bez tangla
Ja Tunngle uopste i ne ukljucujem , tako da nije to ...
Да не корстиш неки мод па си још и компатибилити чек ставио у филтере :Д
Obican mod , native , filteri iskljuceni .
Ај сад ћу да видим да ли ја видим.
ЛОЛО. Не видим ни ја... АЈ креиро сам пробе ради па види да ли ме видиш и види да ме угледаш.
Tunngle ili obicno ?
Обичано. Па ћу да скинем танг. ако неће
U internet opet nema nista .
Дај ми трен за танг.
Опа. Имам га... Само трен да пишам и ето ме. Стартуј тангл и тражи игру ту сам за 2 минута.
Searchovo sam preko Tunnglea LAN i naravno opet nista , internet nista , apsolutno nista !
ja nmg ni da udjem u tangl :(