Lesi se vraća krući

1. .. Минвајл , Корнелије направио дупли налог и почиње да пише дефке.

2. "kako sam proveo letnji raspust". el to tema? ja sam na tim pismenim uvek petice dobijala!

3. ово није било толико трансферично колико непотребно... а и извређа нас на крају поштено, иако је то у суштини и истина али небитно, џукачки је. нико те није терао да пишеш дневник по форуму јебига(плус си знао какве се њушке вуку по форуму и да једва чекају нешто тако да се иживљавају).

квота 1.10 да се враћа до џурџевдана.

4. Crvenku stavljam da dolazi sutra da uzme četkicu za sube.
    Koliko dobijam?

5. Korneliško ja te razumem, stvarno ima đubradi po sajtu i nekvalitetnih likova u svakom smislu koji su egoistični, iskompleksirani i narcisoidni al ko ih jebe, ne moraš ko neka seka persa da kukaš nego kad te neki raznervira skinii gaće ispred kompa i otiđi na profil tog drkadžije pa nasloni šupak na monitor i razmazuj po njemu, ako možeš i upuvaj se imaćeš osećaj kao da razmazuješ šupak po faci tog lika.
    Da bi opstao i u životu, a i u ovom imaginarnom svetu moraš da budeš ili malo bezobrazan i da ne prezaš od nikoga ili da se uvlačiš u svaki čmar za koji ti se učini da možeš da uđeš, nebitno koliko je usran i smrdljiv taj šupak.
    Jedino što je gore od tog ''idem uz dlaku većini da bi me prihvatili'' i bedničkog uvlačenja je da se tako predaješ kao neka curica plačipička od 9 godina koju je rođeni ćale upravo obeščastio tako što joj je stavljao znojava jaja u pičku.

Biće ti posle krivo jer si ovde svima dao reč da nećeš više da dolaziš iz nekog bezveze razloga umesto da se samo odjaviš i iskuliraš malo neko vreme i kad ti se ćefne opet dođeš i to je to. Tako niko neće moći da ti kaže e vidi ovog šupka tražio je trajni il je teatralisao kao neven ciganović da odlazi sa sajta, a onda kad je iz off-a video da ga niko živ ne spominje na sajtu jer je nebitan (a svi smo mi ovde manje više nebitni i bez svakog se može, iako mi sami o sebi uglavnom imamo predstavu da smo jako bitni) se vratio da vidi dal ga se bar neko seća.
    Zato iskuliraj, kad ti se izlazi il traže pičići ti izađi i sprdaj se, kad ti se dolazi vamo dođi i sprdaj se, nemoj da brigaš šta neki tebi nebitni ljudi koji ko zna kolko su i sami nesrećni govore i kenjaju.
    Kolko sam shvatio imaš dosta malo godina, stoga i ne čudi ovaj tvoj teatro performans, imali su ga ovde i neki dosta stariji i ''kulji'' likovi....bole te onda kurčina ta tvoja zajedno sa smrdljivim glavićem, šta si transferisao-transferiso si....sad nemoj više nego se opusti i uživaj.

6. Loksi se vraća kući.

7. OŠ TI OTIĆ VEĆ JEDARED?
    Tu si se nakucao pun kurac poruka kako odlaziš i ostalo xnjo xnjo a aktivnost ti MALOPRE.
    Ne pravi od usta šupak!

8. Шта вас боли уво кад ја идем.

9. Idi, niko te ne drži za rukav. Budi karakter. :)

10. Чоек направио будалу од себе и сад хоће да се оправда, и по могућству још мало да трансверише... Свака част, ако си осетио мрс, али само не капирам како је Вукајлија успела у томе да те спречи... Као да мозга немаш... Прави јебачи имају времена за све и не моле за парче пичке, факјеа! Кои сам геније, да ме нема требало би ме измислити... :3

11. Весли Снјапс, дођеш ми црвену..ја кажем да неће долазити наредних 365 дана.

12. Thinker lako je igradi na kvarno, podplatio si nekog moderatora da ga obanja na godinu dana i sad tu meni tražiš keš, izvini molim te ali neće moći.

Cornelije ako ovo čitaš znaj da te volim i znam kako se osjećaš. Idi jebi i za mene, razmišljaj o ovoj temi dok budeš tršio malu kineskinju koja ima upalu jajnika od prekomjerne količine seksa. mwah :*

13. Може укратко опис дешавања последњих пар страна теме, не да ми се читати.

14. cornelije dosao.
    cornelije otisao.

U medjuvremenu pominjao rodbinu nekih autora.

15. Ццц, ти Ковачи никад нису били у винклу.

16. cornelije

Било је подоста журки, 4-5, и излазака са друштвом у град, у кафиће још подоста, што је у мом ранијем животу било немогуће и никад то нисам радио.

Pa zato što imaš samo 16 godina!

Videh da je banovan, al' tek sad videh ovaj nadrealni transfer blama.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.