Lesi se vraća krući

1. A kaži fazon da iza Kornelijevog naloga stoji đembeli baja u boksericama koji puši pljugu, cirka vops i češe muda smejući vam se. :)

Ne znam zašto, al' taj scenario mi je skroz realan. Ljolj

Jok, znam čoveka.

2. cornelije

Било је подоста журки, 4-5, и излазака са друштвом у град, у кафиће још подоста, што је у мом ранијем животу било немогуће и никад то нисам радио.

Hhaahahahahahahahaahahahahahahahahah koji transfer majkoo

3. Jok, znam čoveka.

Poruči mu da ga cijela vukajlija voli i da ćemo mu slati ruže svaki dan, naravno ako sa nama podjeli svoju adresu.

4. Знам и ја чо'ека, задужио ме да поделим његову слику за све који се диве његовој персони! Живео!
    http://ct.weirdnutdaily.com/ol/wn/sw/i81/7/1/15/f_1303adf72d7a.jpg

5. VRATIO SE NAS OMILJENI AUTOR!

6. E, ovo je već kvalitetnije od loksijevih odlazaka:
    http://www.dodaj.rs/f/1C/JX/5pHErdE/aa.jpg

7. ja sam već spremio gif za reakciju kada konačno budem odlazio sa sajta. nije u redu da opterećujem potomke oko spomenika i tako toga...
    http://www.kyru.net/gallery/d/215-1/bladerunner.gif

8. Ja ću kada budem odlazio sa sajta napraviti grande defku sa sve ogromnom tučom, ciganima, pederima, policijom, političarima, fantazijskim bićima, kafanom i fudbalerima. Sve ću to da upakujem do jaja i biće ogromna defka. Tačno ćete znati da odlazim posle takve jedne grande defke.

9. Мени је још рано да размишљам, не видим скоро неки одлазак, али биће једа супер дефка, имам и (чини ми се) недефинисан израз који се савршено уклапа (кад би' могао некако да га резервишем, мајку му), а после да дође кам-бек турнеја од десет дефки! лололо

10. шта буде људима па овако помере?

11. Vidi kako nas je sve abecedno poredo, dusxha. Će se vrne on u gajbu Nektara.

12. Чевек дође к'о птица и онда... одлетиии...

13. Ja sam odlazio jer više nisam mogao trpiti torturu Džimija i Stefana Kostića. Jebeno su me pratili ko jebeni štazijevci i vagali svaku moju riječ, Kostić mi je čak prijetio putam pevetea da ću krv svoju propišati pa sam mu poručio da jede govna i da crkne i banovao me je zbog toga. Mis'im....
    Sacam se vratio! FALA DEMOKRATIJI ŠTO SU SKINULI DIKTATORE, EVO VAM SVA MOJA NAFTA!
    Hosni Mubarak

14. Nije me pozdravio, ko ga jebe! Brate, izdao si me! :(

15. Skočka možete da povredite al ne i da povredite.

16. Vidi kako nas je sve abecedno poredo, dusxha. Će se vrne on u gajbu Nektara.

а јашта ће се врне, дајем му месец дана, ал' немој ми тај Нектар, дај неки ЖАП

17. Nisam se dobro odrazio, nije me on banovao trajno već me banovo na pet dana i onda ja tražijo od Smarka da me on banuje na 3000 godina, al nisam kuko, čak nisam ni rekao zašto oću to iako me je bracki pito.

18. Пичка није поздравио Деветара и Шерлока, саце Шеветар осећа запостављеним !
    УА !

19. Није ни мене поздравио па ме боли курац.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.