Prijava

Ima li neko ko je pročitao i vaše mišljenje o ovom Martinovom delu? Kao i vaše očekivanje od Plesa Zmajeva ako ikada izađe.

Nisam još pročitao ' Gozbu za vrane' drugi dio.
Ove ostale po dva ili tri puta. Oduševljen. Sad sam i druga naćerao da počne da čita. Nisam imao ni sa kim da razglabam o knjigama :). Nemam sad vremena da napišem nešto više. Evo jedan test koji sam radio davno, možda bude zanimljiv nekom.
http://asoiaf.tripod.com/ctest2.html

Ha "You are Jon Snow." Nikad nebi reko da sam Jon ali ajde :P. Inače Gozba me je malo razočarala, mnogo poglavlja je iz perspektive Sersej a ta žena me nervira, inače Džejmi se transformiše u veoma simpatičnog lika.

Oboren sam s' nogu. Meni lično, najbolji serijal epske fantastike ikada. Ma ne mogu da dočekam da izađe ples zmajeva i mnogo davi sa tim. Morao sam opet da pročitam sve jer sam neke detalje pozaboravljao.
Inače izlazi serija "Igra Prestola" na HBO u aprilu 2011. Izgleda da će biti odlična.
http://www.youtube.com/watch?v=psbBi7dLnT4

Ja sam se baš iznenadio kad je Rob Stark poginuo. Baš sam ga gotivio. Mislio sam da će baš da ih izgazi, ali jbg....ubiše ga na "Krvavoj svadbi".

aha... ali... Martin će najverovatnije umreti pre završetka svih 7 delova, tako da ostaje da se nadamo da će ostaviti dovoljno bečeški da bi neko mogao nastaviti sa tim poslom nakon njega. Evo, peta knjiga se čeka pet dina već, a imao je momente u kojima je izbacivao dve kinjge za 4 god (deo 2 i 3). Ili se debeli čova umorio ili ga je prošao zanos leda i vatre, u svakom slučaju baca izdanja nevezano za ovu sagu. A sve i da završi u roku od 6god idalje mislim da postoji opasna šansa da ukenja sve. HBO varijanta će sigurno biti ok, a i nateraće ga da završi sve u narednih 7 god (1 kniga=jedna sezona= 1 godina). Ćemo vidimo...

A Ples Zmajeva će sigurno biti krvav do daske. Dolazi opasnost sa istoka, dolazi opasnost sa severa a u kraljevstvu je ionako šou program.
Mislim da će ovi mrtvaci sa severa da ozbiljno zakuvaju.

Da, nateraće ga malo brže brže da piše, samo se bojim da ne ukenja zbog brzine. Za sada me je oduševio.

Moraću pazit da ne pročitam neki post o drugom dijelu Gozbe. :). A čitao sam nešto što je Martin pričao o ekranizaciji. Reče da bi samo' Oluja mačeva' trebala da traje makar 10 sati, kako je on to zamislio. Te je film otpisao. A nisam znao za seriju. TOOO!
A ubistvo Roba je baš dobro upakovano. Akciju zna da opiše predobro. Popali me ovo, moram kupovat ovo što nisam. A kad izlazi novi dio?

(HBO) koji kurac je Ned Stark plav??????

Vazda sam Tivina zamišljao da će glumit Ser Ian Mekelen.

crjz, pa nije baš plav Ed.
edit: mislim na Šona Bina.

Džordan je zakon, Martin donji!

http://winter-is-coming.net/wp-content/uploads/2010/09/17.jpg

Sam Martin u Game of Throns baca 20 opisa koliko je crn lik, koliko je svaki Stark crn, sa izuzetkom Roba, Brena, Rikona i Sanse.

A viđeh mu onu sliku što mu stoji na imdb obično. Te po njojZi zaključih.. A jebiga, praviće se dosta imjena. Moraju da spakuju to u epizode, da privuku ljude koji i nisu čitali knjige. Nema sad promjena boje kose veze sa tim :), ali će bit promjena sigurno.

Sam Martin u Game of Throns baca 20 opisa koliko je crn lik, koliko je svaki Stark crn, sa izuzetkom Roba, Brena, Rikona i Sanse.

Sem Roba, Brena, Rikona i Sanse. To ostavlja Samo dva Starka i kopile. xD

Ma, knjige super, biće valjda dobra i serija. :)

@Šta_htjedoh_reći
Au brate pa šta si ti čitao to??? Boja kose znači sve u niti sage,oko Džonovog nasledstva i prave majke i možda pravog oca? ;)

Džon je verovatno sin Emona Taragrejna i Lijane Stark, mislim da je to očigledno. Inače za HBO seriju mislim da će da ispadne kako valja, jebeš boju kose Neda Starka.

Emona Taragrejna - Znaš ti ko je Emon? xD Pre bih rekla Regarov sin. :D

Regar i Lijana bih i ja rekao. Kao što rekoh neki post ranije samo da ga razum i zdravlje posluži! ;)