Prijava

Jebote, polovini postova ovde treba spojler alert. :)

Ja samo da kažem da je ono što se meni dopada u ovome to što su fantastični momenti samo začin, a ne i osnova priče.

Da pomešao sam imena ali ipak su iz iste porodice lol.

Inače koji su vam omiljeni likovi? Tirion mi je meni najjači.

Njah, počeo da čitam i smorio se posle 20 stranica...

Inače koji su vam omiljeni likovi?

Kao što si gore napisao Džejmi mi je sve bolji i bolji lik. A u početku ga, naravno nisam gotivio. Naravno i Deneris Targarijen. Moraju neku opasnu ribu da ubace da je glumi jer tripujem da je savršeno dobra riba.

Roba Starka sam baš isto gotivio a i Džona Snežnog gotivim.
Naravno Tirion je potpuno poseban lik i definitivno najluđi u celoj knjizi.

Lepa je ali mislim da su morali da je malo opasnije urade. Vatrenije. I čini mi se nešto još svetlija kosa. Skoro bela, na tamniji ten. Tamo gde je ona, koliko se sećam jako je vruće.

Ni oči joj nisu ljubičaste, al' ajd. Imaš ovde galeriju čitavu, ako imaš fejs: http://www.facebook.com/album.php?aid=407029&id=388561090610

Ugasio sam fejs, nervira me ali mogu da se pogledaju slike. Našao sam jednu gde je baš lepa. Još lepša bi bila sa ljubičastim očima.
Ali kod nje mi je najjače što je u ozbiljnom maleru bila na početku a provukla se kroz sve i još će da im napravi ozbiljan problem.

Тражим је од почетка лета у градској библиотеци, изем му мајку неодговорну ономе што је већ шест месеци не враћа.

Kod mene u biblioteci neko je uspeo da usvinji sve knjige i da ih raščereči, ali bile su relativno čitljive kad sam ja došla na red. Sad imam svoj primerak prve knjige. Polako ću i ostale nabaviti.

Meni fali samo Igra Prestola. Nikako da je kupim, mada kompletiraću to. Mislim da će mi to uzeti jedna devojka kao poklon za Novu Godinu.

Martin me je oduševio sa ovom njegovom "svako može crkne" politikom, kada je Nedu odsekao glavu razmaženi 13esto godišnjak ja nisam mogao da verujem a tek o Crvenoj Svadbi i da ne pričam. I ono naj važnije nema heroja, svi imaju malo sivog jer pošteni su već mrtvi.

Sve do zadnjeg momenta nisam verovao da će stvarno da cvikne Neda.
Zato je i dobra knjiga. Ne bi me čudilo da i Džona Snežnog iskasapi sledećeg.

Hoću ja ovo da pročitam. Mada sumnjam da u mojoj raspaloj gradskoj imaju ova dela. Potražiću da kupim. Čim završim "Ugovor sa Bogom".

SPOILER ALERT

Paklena trojka: MaloPrstić, Pas i Kobra(bem ti sve).
Sve je dobro dok neko na tim iznajmljenim knjigama ne napiše. u prvih 20 stranica, 'Ned gine pred kraj'. Nemam papir nego engleska varijanta na kompu (pdf) i audiobook na ipod-u.

Huge Spoilers

E da onaj lik od Dorne, samo što se pojavio zanimljiv lik i ubi ga Planina, a ja se baš ponadao da će da izbavi Tiriona. Ono što nekontam je povampirena Kejtlin, to mi je nekako meh.

"6 Janaury 2011 Update:
GRRM had previously hoped to make a 'big announcement' at a book signing in Pasadena, Los Angeles on 9 January, but then spent most of Christmas and New Year's in hospital with a serious e.coli infection. He has since recovered and will be attending the signing and a press junket event for the TV series, but has said that the 'big announcement' will no longer be happening, as all of his work has been delayed by several weeks due to his illness. Fans speculate that this might be related to the completion of and possible publication plans for A Dance with Dragons, but this has not been confirmed by any official source and remains speculative. "

Nemo debeljko da crkne, inače ostadosmo mi bez nastavka.