Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Nikola Žigić - Planina Klegani
    Ljupko Petrović - meštar Emon Targerjan

2. Stanoje je Edard Stark!!!12
    Btw za Erinovog malog retarda bih stavio Bajka, Djura-Maloprstic, jes da nisu iz jsl, ali Suarez-Oberin Martel, Pepe-Klegani

3. I da, Lola Smiljanić mora biti Džofri, iako nije plav

4. Žigić može da bude samo Hodor koliko je retardiran kakav kurac on Planina...

5. Ne mogu da verujem da ste sada počeli da se sprdate i sa fudbalom :D

Duško Tošić - Džejmi Lanister (bez ruke);
    Jelena Karleuša - Brijena (ako se u romanu ikad desi da se Brijena i Džejmi smuvaju) :D

6. konkretno, mene ova sezona opasno smara. staticna je i postala je ko spanska serija. prave epizode radi epizoda ko sto je martin poceo da pise knjige radi knjiga. prekomplikovano predstavljanje jednostavnih stvari.

prestao sam da gledam.

poserem im se na profit.

7. ja gledam svaku, sve čekam momenat kad Deneris izgovori "drakaris"...

8. ma bre postali alavi na pare picka im materina. razvlace, kako bi mogli da prave 10 sezona.

neka im. nece toliko dugo da potraje ko i kod svih ostalih sto su poceli da sisaju kurac satani za dolar.

9. predvodjeni martinom, sto ga placaju po stranici cini se. bolje da poveca font nego ovo.

10. Isto kao Hari Poter, meni nije toliko važno, probude dete u meni, a kad završe verovatno neću ni čitati knjige. Mnogo mrzim trilogije od šest delova...

11. Mene najopasnije smaraju scene Lorasovog pederisanja, i Kejtlinino patetisanje ravno Esmeraldi. Ne stave li onu lezbo scenu sa Deneris poserem im se, i ja prestajem gledati

12. razvlace, kako bi mogli da prave 10 sezona.

ŠTA RAZVLAČE LEPTEJEBO, SKRAĆUJU GOVNA, UNIŠTIŠE KNJIGU! GOVNO DEBELO MARTIN, UMESTO DA NAPRAVI REMEK- DELO ON JEDE GOVNA ZINULA MU GUZIČETINA ZA PARE PIČKA MU MATERINA ĐEMBELA!!!!!

13. Jesu li i u knjizi Loras i Renli gej, a ja sam to prevideo oba puta kad sam čitao, ili su dodali?

14. Jesu li i u knjizi Loras i Renli gej, a ja sam to prevideo oba puta kad sam čitao, ili su dodali?

Postoje nagađanja o tome u knjizi, ali ga u seriji preteraše jebo ih gej da ih jebo! U knjizi se to ne pominje uopšte, samo nagađanja.

15. Citao sam ja o tome na netu i u knjizi su navodno gej, samo sto je to u malim naznakama dato... Tipa kad su se susreli Renli i Stenis, Stenis mu je rekao da ce Renlijeva zena ostati zauvek devica, ima neka recenica i sa Lorasom, i mozda najjaca naznaka je Rainbow guard od Renlija... U seriji jedu govna, bas kao i sa ostalim scenama seksa, ali dobro, to se prodaje...

16. U SERIJI PREVIŠE JEDU GOVNA! I NEK SE TERAJU U KURAC VIŠE!

17. E, a i Margeri jeste ostala devica mesec dana posle svadbe ;)

18. Таргарјени - Карађорђевићи хаха

19. Bolje Obrenovici... Aleksandar Obrenovic je Aerys II Targaryen...