Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. АЈОЈ СЕРСЕЈ, ЈЕБИ МЕ УСМИНАМА ОКО КУРЦА
    https://www.youtube.com/watch?v=7ngj2_Xjjsw

2. Kakav glas ima, strašno

3. i oberin to prca? kakav cigan jebem mu mater špansku

4. мислим да је легална сад

5. Stvarno su usrali scenu sa Džejmijem i Tirionom i Tironom i ćaćom mu. Zašto koj kurac ne ubaciše pravi razlog što je Tirion ubio Tivina i rekao Džejmiju za Serseino spavanje naokolo.

6. pokucala kriza i na njihova vrata, stednja

7. Хахахаха дај бре немо зајебавате!

8. Serija je S R A NJ E!!!

9. nema šanse da je izbace, onda likovi Brijene i Džejmija potpuno gube smisao, i mogu i njih da izbace komotno. Mada moram priznati da me je u knjizi anded Kejtlin opasno smarala, pa neću umreti od tuge ako je ne bude

10. da jbt u knjizi opasno igra po zivcima ali je dosta bitna za dalji tok price... ako nju izbace onda pada u vodu dosta stvari, pocevsi od brijene i dzejmija pa sve do infiltracije u brzorecje lololo, nije mi jasno kako ce to da uklope bez nje al ajde

11. Kako se zove majka koja ima sina Dragana i kcerku Draganu?
    - Mother of Dragans.

12. danas bilo Strongman nadmetanje u NS,nisam znao, a takmičio se i lik što glumi Planinu. Jbg da sam znao, da odem da mu vičem "You raped her, you murdered her..." dok vuče kamiončinu onu. I onda uletim s kopljem s otrovanim špicem i razbijem ga ko pizdu, uz direktan prenos na RTV i komentar Laza Bakmaza

13. Cek, cek, cek, da premotam nesto. U knjizi, kada Brijena dolazi do onog hrama i vidi Psetovog konja, pa je l' Pseto ziv i ona ga nije prepoznala, ili ga je onaj kao sto kaze sahranio, a konja doveo? Promako mi je taj detalj, uopste nisam razmisljao da Pseto moze da bude ziv :D

14. brt nzm shto chitash knjige, serija je mnogo bolja pozz

15. Ne, tad je vec Pseto bio proglasen mrtvim. U seriji je susret cista izmisljotina, serem im se na seriju...

16. Nisi me shvatio izgleda :) Znam da se Brijena i Pseto ne srecu i ne tuku se, ali ono u hramu kad dolazi kod nekih monaha i srece Psetovog konja, ako se ne varam, neko je pominjao kako je Pseto mozda u tom hramu i da je ziv, a da ga Brijena nije prepoznala

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.