Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Još uvek mi nije jasno zašto i dalje gledam ovo sranje.

2. Stanis, inače taktički genije, u stilu lika koji prvi put igra neku strategiju i onda obeleži celu svoju vojsku i naredi joj da napadne jedan od najbolje utvrđenih zamkova na kontinentu. Mislim, jebote.

3. Scena sa Džonom je moćno urađena, Teon me je oduševio, Mirselina smrt šokirala..Ali ono, i ja dozvoljavam da me išta šokira u seriji. Sersei bih jebao, dobra je milfača, smor mi deo oko Arje skroz bio.

4. хаха добар трол оно са белим џоновим очима, значи ипак је црко ништа од варговања

нико ништа не каже за ону малу пичку сансу, ај признајте колико вас дрка на њу од прве сезоне педофили

5. odgledah epizodu i ono sto me najmanje zaprepastilo je smrt dzon snoua hahah cak mi je i drago jer smara,mnogo ljutih scena u ostatku epizode odlicna epizoda

6. да, најљућа епизода досад

7. uvek se stekaju za kraj,od sad gledam samo zadnje dve,tri epizode po sezoni -.-

8. we’ve got the fact that Harington doesn’t seem to be leaving the show anytime soon. Last year, The Hollywood Reporter covered the fact that several GoT stars renegotiated their contracts for Season 7, and among those actors were Kit Harington, Peter Dinklage, Emilia Clarke, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau, Maisie Williams, Sophie Turner, and Natalie Dormer.

Would he be getting a significant raise if he was going to be dead? I think not.

A još Melisandra došla na Zid

ŠEJM Inače, jel, još nekog ŠEJM nervirala ona baba ŠEJM dok je Sersei šetala ŠEJM

9. нисам ни обратио пажњу, дркао сам на серсеи

10. Sophie Turner

па како је преживела курва онај пад душе ти?

11. па како је преживела курва онај пад душе ти?

Jebem li ga, kad je preživeo Bran što da ne preživi ona

12. већа је висина сиг

13. Kolko sam bio hepi kad je Teon sfrljio onu Remzijevu kučkicu dole. Pukla ko lubendinja hehehe
    A preživeli su skok na istu foru ko u knjigama, bio dubok sneg itd.
    Žao mi Stanisa jbg i male Mirsele.
    Daće Džonu Mel kiss of life. Azor Ahai reborn.
    Ako se ona kurva Degeneris o5 okrene da se prca sa nekim štrokavim Dotrakom ima da se derem ''Kadće crkenš glupa kurvo?!!!'' kad se pojavi na ekranu još češće nego do sad.
    Sve u svemu jedna od najboljih sezona i možda najbolja epizoda do sada.

14. jbt nije rikno jeste normalni, zove se pesma leda i vatre, sve se vrti oko dzona

15. Ahahahaha REEP Đon Snov, sad još ona sa Zmajovima da lipše i to će biti sjajan kraj franšize ahahahahahahaha...

16. Sprema se nova serija. Vetrovi zime. Pozz

17. Aj sto nisu prikazali Siriovu smrt, nego sto nisu prikayali ni Stanisovu. Nagoni me da pomislim da su obojica zivi.
    JAQEN JE SIRIO!?

18. ŽIV JE STANIS, UMRO NIJE!

ČIČA STANISE, DA TE NIJE BILO,
    TUĐINA BI SVE DO DORNE BILO!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.