Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Pih, ja sam se više potresla kad je Rob umro. Ned je nekako bio već osuđen na smrt, jedino što mi je bilo čudno da POV lik umre, eeeeeeej. xD

2. Pih, ja sam se više potresla kad je Rob umro

ШУПИЧКУ МАТЕРИНУ :Д

Одгледах управо прву сезону, а не волем да губим време на такве књиге. Јооој

3. Pih, ja sam se više potresla kad je Rob umro

Е баш одлично...

4. Khm - Pesma leda i vatre Dž.R.R. Martin (opaki spojleri)

Upozoreni ste na ulazu u temu šta vas čeka, ne mogu ni ja svaki put da se setim da stavim SPOILER ALERT. :/

5. Rob nije umro Storma, šta pričaš? Kako je mogao da umre? I da, treba otvoriti posebnu temu za seriju da ne dođe do ovakvih situacija.

6. Отворићемо кад почне други серијал тамо на пролеће. До тад ви овде спојлеришите, ја не улазим овде док не причитам све.

7. ја не улазим овде док не причитам све.

Znači da te očekujemo za manje od nedelju dana. Ma ti barem imaš 4 knjige na gotovo a ja sam na svaku čekao po godinu jer sam pročitao 'Igru prestola' čim je izašla... E sudbino kurvo!

8. Чекај Пеки, да ти кажемо ко ће још думре!!!

9. a ja sam na svaku čekao po godinu jer sam pročitao 'Igru prestola' čim je izašla... E sudbino kurvo!

Zamisli kako je onima koji su je pročitali kad je izašla na engleskom, tamo negde 1996. xD

10. Кои балек :Д

Одгледах управо прву сезону, а не волем да губим време на такве књиге. Јооој

јеботе, нисам очекивао овакав одговор!

11. Imam neki užasan poriv opet da iskucam krš spojlera... :(

12. Zamisli kako je onima koji su je pročitali kad je izašla na engleskom, tamo negde 1996. xD

Ne znam, da sam na njihovom mestu verovatno bih se zatvorio u zamrzivač i naterao nekog da me odmrzne posle 20 godina.

13. Мене заиста занима да ли режисери мрзе Шон Бина или шта већ? :Д

14. Imam neki užasan poriv opet da iskucam krš spojlera... :(

Шта, као то да ће ЏОФРИ ДА БУДЕ ОТРОВАН?
    или као да ће СТАНИС ДУБИЈЕ РЕНЛИЈА НЕКОМ МАЂИЈОМ?

15. Proklet bio, Vito! Proklet bio! :D

16. Ili će Džonu Tuđini da razbiju glavu i pretvore ga u jednog od svojih pa će on postati njihov vođa?

17. Мени је једна од тужнијих сцена када Џофри умре. Које срање јеботе.

18. Pa dobro, za ovu ulogu je bio on ili niko, bukvalno. Većina fanova je gledala njega. Onog što igra Lansela su predlagali fanovi za Džofrija, za Tivina je isto bio Čarls Dens ili niko drugi. Za Tiriona jedino Piter Dinklidž. Čak je i Lena predlagana za Ketlin, iako je završila kao Sersei. Pratim krš sranja o snimanju serije već više od godinu dana, bukvalno. Ova je trebalo da bude Deni, užas:

http://www.geeksix.com/wp-content/uploads/2009/08/gotdany.jpg

19. Ili će Džonu Tuđini da razbiju glavu i pretvore ga u jednog od svojih pa će on postati njihov vođa?

Или да ће Варис да прокријумчари леш Неда Старка и да га пошаље преко зида да га дигну из мртвих?

20. Мени је једна од тужнијих сцена када Џофри умре. Које срање јеботе.

Tuga, brate. Ja sam likovala. xD
    Al' mi baš bilo žao Dejsi Mormont kad je iznenada obolela od sekire u stomaku. :(

Или да ће Варис да прокријумчари леш Неда Старка и да га пошаље преко зида да га дигну из мртвих?

Samo je skelet od njega ostao. Dakle imamo i treću silu - skeletore! Ha! Lanisterski i Starkovski leševi ujedinjeni protiv svojih bivših vođa. :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.