Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Ко беше Јурон?! Све сам позаборављ`о -.-

2. Onaj što se tiovra na gvozdena ostrva čim je Belon "pao" sa onog mosta, pre mu bilo zabranjeno da dolazi zbog neke jebačine sa dotičnim.

3. Jebo ženu bratu Viktarionu, pa ga Belon proćerao, al na kraju on zaćerao njima svima. Ali nije još Aša rekla svoje.

4. kolko nagadjanja, a znajući Djembelog sva će biti pogrešna. Zid i Bravos-centri dešavanja- do jaja ;)

5. Zagorelih umesto Timeza?
    Valjda Opečenih umesto Timeta. xD

Не, не, они су загорјели ако ме разумијеш :Д. а јебига погријеших у слово тимета, но добро. навукао ми се друг на плив ненормално, не могу да вјерујем, лик који је мрзио еф и сф. чист показатељ колико је лоша серија. данас сам био у лагуни, у јануру се спрема превод, јебем им матер лијену. које су то лукавштине
    едит Ч
    http://i9.photobucket.com/albums/a60/barakudaxx/und.png

6. Nemoj tako Ros i njene scene sa sexpositionom su revolucionarne. Pokazivanje delova dosadne priče dok gledaš u sise i dupe je genijalno. :P

7. Не, не, они су загорјели ако ме разумијеш

Ako izgledaju kao Timet u seriji, razumem. xD Zamišljala sam ga kao frajera. :((((

Pokazivanje delova dosadne priče dok gledaš u sise i dupe je genijalno. :P

I izmišljenih delova, kao recimo ono s Maloprstićem. Zamislite da smo još malo videli Sansu i Pseto, ili recimo Više Roba, Džona, Deni... Ih...

8. ае људи довлачите се на толкин.рс да причамо на ову тему :Д желим да чујем ваше омиљене ликове. најомрженије. зажто. можете и овде али ако су спојлери већ дозвољни, онда је ок, не? мислим ако већ нисте, лијено ми је читати оволико страна заиста

9. A sve prežvakano sto puta, a i oni su na tolkinu sve prežvakali. Kontam da jedino da kažem kako mi je Liza omiljeni lik može malčice, malčice da ih razmrda. I da dodam da mi je drugi omiljeni Sersei. xD

10. Прежвако тамо јесте, овде и не пратим толико. Једино занимљиво тренутно су спојлери за другу сезону.
    бај д веј, окле промјена имена? што њиндранерка џД

11. Pa sprdala se, mislila da mi ktitor važi do 26. juna, kad ono prc. xD

Ja tamo redovno čituckam, za slučaj da im sine neka teorija koja meni nije pala na pamet. :)

Posećujem tolkiena kao posmatrač od 2003. Nije hteo da me registruje do pre jedno par meseci, a onda jednom nije hteo da mi prihvati šifru pa sam batalila.

12. kolko nagadjanja, a znajući Djembelog sva će biti pogrešna. Zid i Bravos-centri dešavanja- do jaja ;)

Kako bih voleo da si u pravu, da niko ne ubode šta će da se desi!

Posećujem tolkiena kao posmatrač od 2003. Nije hteo da me registruje do pre jedno par meseci, a onda jednom nije hteo da mi prihvati šifru pa sam batalila.

Tada je bio najbolji, 2002/03/04 mada sam ja bio klindžer.

13. Pa vako za Dance with Dragons očekujem da Tirion ode do Deni. Što je lame. Džona će da sjebu na zidu sigurno. Možda ne na mrtvo ali oće. Teon će ponovo da se pojavi kao neki faktor posle dugo vremena u Boltonovoj tamnici. Sersei će odseču glavu vrabci ... mogu da se nadam. UnKet će da poveša Freje. Arja će da oslepi ... i tako.

14. http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/267385_10150675693315611_388561090610_19656458_4331917_n.jpg

Ona igra Margeri. :)

Arja će da oslepi

Arja je već slepa na kraju Gozbe. :)

Sersei će odseču glavu vrabci

Sersei će umreti od ruke brata, jedino ako on postane vrabac, pa...

15. Interesuje me gde iskopaše ove glumce svi kao da su pravljeni u nekoj laboratoriji za ove uloge. I jebenog Džejmija Lanistera su našli da bude kao opisan u knjizi, isti princ čarming iz šreka mamu mu jebem.
    Ne mogu nikoga da se setim koga bih zamenio nekim glumcem.

Džakena bi bilo kul da glumi Juan Mekgregor, pošto je ionako prijatelj sa Šon Binom a i Juan jebe.

16. Ja bih Džejmija zamenila. On bi trebalo da je drop ded gordžz, a jedini momenat kad mi je iole ličio na tako nešto je kad je sav poliven krvlju i maltene skroz zaklonjen kosom. Sansa mi nije dovoljno lepa, a i Renli bi trebalo da je upečatljiviji, al' da liči na Roberta, liči. Kontam da bi zato Džerard Batler (za neupućene, kratko je na imdb stajalo da je kastovan za tu ulogu) čak i dobro prošao kao Stanis.

17. Džerard Batler jao Stanis, tja. nekako ne vidim Batlera sa motkom u dupetu. On je mogao da glumi GreatJona da je malo veći, za to bio bio vr'.
    E da voleo bih da on nije mrtav, nego da se vrne odnekud i da pokolje ovu gamad od Frejeva mamu im jebem izdajničku. Sansa je po meni savršena za ulogu, ima taj neki mediivl šarm. Za Renlija si u pravu, nekako pičkasto deluje u odnosu na Roberta, nije mudonja kao ovaj što je bio, mada posle one scene cuclanja sa Lorasom (rofl) teško da može da bude alfamužjakovskiji.
    Tiriona su uboli baš kako treba, skinuo ga je patuljak kao da je baš to on.

18. Pazi, ako već gledaju sličnost, on liči malo i na Marka Edija, i na Getina Entonija, zato mislim da bi bio ok. A Velidžon je meni odličan i sad, ne bih ga menjala. Joj, Crvena svadba. :(

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.