Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Pretpostavljam da je Egon I Osvajač iz istih razloga spalio Herendhol.

Nije. Egon je Harenu ponudio da zadrži zemlje i titule sem kraljevske ako klekne, ovaj mu reko da puši qrac.
    Toren Stark, kralj Severa je recimo prihvatio Egonovu ponudu i ostao da vlada. Kako se već zove Lanisterski kralj Zapada je posle bitke u kojoj je poražen kleko i Egon mu je oprostio i dozvolio da ostane da vlada kao njegov vazal.
    Egon se nije ponašao nerazumno.

2. kako ce ove gluposti da objasne ne znam ali deneris ispala najveca budala od svih likova u seriji zajedno.ova sezona je tinejdz fantazija.mislim da gore nisu mogli da se poseru po seriji

3. Tywin Lannister
    Apo: felt cute might throw a little drkica later idk

hahaha

4. Kakav smrdljivi pokušaj da se opravdaju ona dva šarlatana. Naravno da su krivi, krivi su jer su se nekvalifikovani prihvarili posla.
    Šta mene boli kurac za tvoje teškoće? Prihvatio si se posla, masno si bio plaćen, usro si ga sad ćeš da snosiš posledice i verovatno nikad nećeš dobiti drugi na tom nivou. Imaš jebenu odgovornost.

5. И мени ово звучи као неки покушај правдања. Чињеница је да имају до јаја аматерских грешака, које се не би смеле провући ни у неком левом индијском филму, а камоли у најпопуларнијој серији тренутно. Поготово серији која је и постала популарна тиме што је избегавала ретардиране Холивудске клишее и аматерске грешке.

6. Što se mene tiče GoT je mrtav. Sledeće nedelje samo rakijamo na sarani.

7. Deneris ubija Tirion samostrelom. Posle epizode pisem koji mi je izvor. Pozdrav svim dobrim ljudima sto mazu govnima GOT.

8. Deneris će ubiti Džon, nema ko drugi. Likovi Arje, Tiriona i tako sličnih se samo uvode ko fol da se malo razradi ko će je roknuti, al to će biti onaj patetični kukavac Džon.

9. Dzon moze samo sebe da ubije ko Tomen, kad vidi da je ostao sam u Vesterosu, bice mu zao onog vuka sto je oterao i presudice si skokom sa litice neke.

10. Ok, ubija je Davos, u ime jedinog pravog kralja Stanisa ! ! !

11. Ubiće je Džon, to ruku mogu dati :)

A Džon i stari slijepi vidar noćne straže imaju identičnu sudbinu kad skontate :) što implicira, Bren kralj na kraju... živi bili pa vidili :D

12. https://imgur.com/mxPZflU

gospodin na kastingu za funkcionera SNS iz Kaća

13. a sto mora biti kralj na vlasti? mozda se sirotinja ujedini i proglasi diktaturu proleterijata jer im dopizdilo da ih mocnici stalno gazi hehe

14. Ja mislim da bi Ser Davos kao švercer u toku rata trebao postati neki legitimni predsjednik republike Vesteros tako što će doći na krilima stranih vojnika.

Svaka sličnost sa Miloradom Dodikom je izmišljena.

15. nije ovo leak, nego samo nastavljanje nagadjanja.

16. igra prestola sranje je

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.