Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2019&mm=05&dd=15&nav_id=1542487
AHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH
Zato je Kasandra bila kul ime.. nije moglo da te razočara.
Ako Degeneris pobije sve (ali baš sve) onda niko ne može da kaže da je ona loša i moći će da živi srećno sa svojim zmajom, i kad joj ga zmaj smesti, raspući će se, i zmaj će da vlada, što je na kraju i realno jer je najjači i nema ni jednu mrlju u siviju
neki lik je dobio ime zivko po simi iz srecnih ljudi.ono kada je sima bio zivko kod eve ras.
zmaj joj je sin. bolestan si.
U poslednjoj epizodi kada se svi poubijaju, ima Stanis da ušeta u kadar. Inače znali li ko đe ode ona mala na konju?
Otišla se jebe.
sa konjem.
Stanis bog otac.
Nije, govedo je
Ti si bre govedo.
https://www.youtube.com/watch?v=ahoHDU0T44I
A zato je ova sezona puna šokera, jer izgleda nisu izašle knjige u kojima se ovi događaji dešavaju već scenaristi izmišljaju.
https://www.change.org/p/hbo-remake-game-of-thrones-season-8-with-competent-writers
Фасцинантно ми је да ова серија и нема нешто много СЈВ срања кад се све узме у обзир. Што је шокантно, с обзиром да се налази у ери где СЈВ ретарди униште све могуће што постоји на ТВу, а ово је још најпопуларнија серија.
Има јаких женских ликова, али је углавном логично све, типа и Денерис и Серси командују војском, нема оног Холивудског једења гована где жене туку мушкарце (било је само пресеравање у ономе Бриен вс Хоунд, ал добро то је једна сцена у толикој серији). Чак и за Бриен су приказали касније неку емотивнију страну, што је логично за женско колико год она била борац и ратник. За Арију су направили да је тренирао фејслес мен, има добре вештине и на то хвата, нема да хвата на снагу ни она.
Педера је било, али их нису величали, и ликови су имали стварно неку сврху у серији, није им сврха била да буду педери само као у већини данашњих проливчина које снимају. Црнаца практично није било уопште, Греј Ворм више личи на цигана, Мисандеј можда има нешто црначког у себи али је далеко од црнкиње. Чак их је онај чамуга из Дизнијевог хендикепираног Стар Ворса нападао јер су практично сви ликови белци, као неће да гледа стално исти тип особе.
Оних "транс" болесника фала богу није било ни у назнакама.
Мислио сам да није више могуће снимити серију без њихове пропаганде, морам рећи да сам угодно изненађен
Величање педера ми је једна од омиљених фраза, као, ако их довољно будемо гурали у први план народ ће се попалити дати им власт, преузеће узде и забранити нам да општимо са себи друкчијима
Пребијање Хаунда и није било толико нелогично с обзиром да је већ био сјебан а Бријен је крупњача и зајебана. Много је глупље било кад је арја са чачкалицом добила исту ту бријен у мачевању. Много је глупо што је Арја и даље жива узевши у обзир бедну телесну конституцију и њену нарав, са тек понеким назнакама пилићарске лукавости
Не бих ја имао проблем да је она њега нормално победила, оно мачевање и те пичке материне. Него су приказали како је он дркне из све снаге у главу једно 345379 пута, што рукама, што ногама, што својом главом, оно би убило и сваког мушкарца а камоли жену, и она као преживи и скоро га убије.
Haha crnac u seriji je sjw propaganda xD hoce da nam prodaju pricu da je normalno biti crnac jebem ti govna masonska sta je sledece da im damo pravo da glasaju
АХАХАХ нисам то мислио али сад кад читам свој пост баш тако звучи
<3
A taj je crnjo iz Star Worsa kenjao kako je LOTR isto previše beo. Hahaha jebem ti kretena.
нек сисају курац
због таквих ретардчина је снимљен филм о неком финском генералу из другог светског рата и глуми га чамуга
окле чамуга у финској тада, још као генерал? окле чамуга у вестеросу који је средњовековна британија? мени логичније да постоје змајеви него чамуге