Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. на моцарту можете да се кладите ко ће постати владар вестероса на крају серијала

2. поклон квота 100 на самвела тарлија

3. квота на брана 1,55 не знам да ли су рачунали са хендикепом Хд

4. Ne vidim kako bogalj ima šanse da sedne na tron, jedino ako imaju neki leak. :/

5. Gendri maltene ista kvota ko degeneris loooool

6. Sivi Crv umire kvota 2

7. има теорија да је брен запосео змаја и сјебо све

8. gamby
    Haha crnac u seriji je sjw propaganda xD hoce da nam prodaju pricu da je normalno biti crnac jebem ti govna masonska sta je sledece da im damo pravo da glasaju

Gambi izrazito nepopulističkom retorikom već neko vreme fino dela na sajtu.

9. квота на брана 1,55 не знам да ли су рачунали са хендикепом Хд

https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-266b4e6b4a345fd674bde02858fab917

10. Jebem im ja majku baš sa ovom sezonom

11. I sa prethodnom doduše al sad su mu jebali majku

12. bren mnogo boravi u proslosti, ako on zauzme tron bice to najveca glupost u istoriji tv

13. nece niko da bude na ajron tronu, najverovatnije ce dzon sno da dodje do njega i onakav kakav je da kaze aj stopi ovo govno koj ce nam kurac jebena metalna stolica izlivena od maceva i ova dinastijska proseravanja aj da uvodimo republiku i glasanje, jebes ovo.

14. dzon je pod velikim pritiskom,moguce da ce da mu pukne film i napravi tako nesto.ajra ce da uzme tirionov lik i ubije deneris onda ce zmaj da zauzme tron i da vlada ljudima

15. Ko ce Sansu nedojebanu da otkine od kurca?

16. Sansa uzima tron, jebe je dzonas braders

17. Nzm sto je hejtate, bas je do jaja ruler

18. Evo ja ću sansu otkinuti od kurca, baš mi se doima sa onom seoskom facom i onim tankim srnećim nogama

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.