Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Aj ne zajebavaj.

2. Ne zebavam. Znas kako ima ona prica gde je Azor Ahai izazvao nekog rendom andalskog kralja da se tuku, ali je ovaj ispao cka i poslao viteza kraljeve garde. Azor ga je ubio.
    Takodje je bio poznat po tome sto je dobro rukovao macem, a slabo jezikom.

3. Okej, zebavam, jbg, treba da ucim latinski pa prokrasinejtujem.
    Sansa je Azor Ahai.
    A sto se tice Pejna, mislim da ce on preziveti, posto ga ne bi tek tako ubio, ocekujem da ce biti dvoboj izmedju njega i Ilina, tu vec mozda zagine.

4. Što bi on htio da se tuče sa svojim starim?!

5. Zato sto ce Sersei poslati ser Ilina da povrati mac od valirijskog celika ;)

6. Ја сам Азор Ахаи, контактирао ме Мартин да глумим у сезонама које ће да буду снимане јер ме убацио у шесту и седму књигу.

7. Ja sam nekako imao osjećaj da se u 5. knjizi ništa konkretno nije desilo, nego ajde čekaćemo 6. pa da narastu djeca, pa da u 7. krene krljanje, pa da se eventualno i 7. rastavi na dva dijela, pa da se izda i 8. a Martina će držati u zamrzivaču kao i Bin Ladena, jedno deset godina.

8. Da sam on, maksimalno bih iscrpeo Vestros i Istros.
    Napravio bih radnju koja bi se desavala u vreme dolaska 1. ljudi/Andala...ili bi moglo da se desava u vreme kad je princ Regar bio ziv, sa likovima koji su tad bili zivi i aktivni. Ili sa Valirijom, osvajanje Gisa i to...

9. истрос? мислиш езос?

10. Ne mogu da se setim kako se zove to sa Slobodnim gradovima i ostalim stvarima preko puta uskog mora, pa sam stavio Istros...vrovatno sam mislio na Ezos...

11. Истрос - Трстос... вратиће Тито Трстос..

12. Koji je taj Regar bio gotiva lik. I nije bio bolesnik, ko ćaća mu. I volio popit i zapjevat, al onda dođe volina sirova i ubi Boga, nema kruva, tu trava ne raste đe topuz udari...
    A on nije ni htio da bude vojno lice, on pio i pjevo po kafanama.

13. Kako vi zamišljate Regara?

14. Otprilike kao Ahila (Bred Pit), samo u ovom oklopu...

15. Ko Legolasa samo bez klempavih ušiju jebemliga

16. Ja ga zamišljam otprilike kao Tora, jebem li ga...

17. Pa ja kontam da je neki prefinjen snagator. Ono on jebe ostale viteze, al ne zato što voli, nego zato što mora, a ovamo voli otići u kafanu. A ne jebe skrndelj ribe nego samo dobre cave.
    A kad nešto skontam, Robert je takva suprotnost Regaru, a Martin voli sirovo, pa je morao jedan Regar da bude ubiven.

18. Нема шта да га замишљаш, он ти дође нека паметнија и далеко вештрија у борби верзија Висериса!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.