Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Najjače kad onaj krene da nabada onu Robovu ciganšturu nožem kao šuntav i kako je cela svadba dotle bila idilična, svi nasmejani, teraju šege... Dok muzika nije zasvirala 'Kastamirske kiše' i muzičari instrumente zamenili samostrelima.

2. E da, i jedino mi vuka bilo žao, ostale ko jebe kad su debili.

3. Jebeni retardi, samo Kejtlin što je skontala kada su počeli sa Rains Of Castamiere. Ja znam šta je pesma Lanistera, a oni ne, m'rš. I Rob još gleda unaokolo i smeje se, pička degenerativna.

Nisam čitao knjige, tako da sam bio šokiran. Em scenom, em Kejtlininom glumom koja nije ni toliko dramatična da može da se nađe u španskoj sapunici u sceni: "Yo soy tu madre", a kamoli nešto više, nakon ubistva Roba, pa do poslednje scene.

4. Pre mi se svidjala pesma 'The Rains of Castamere', imala je neki tuzan ton, pre nisam obracao paznju na reci. Sad zvuci jezivo posle one scene, jer da su Lanisteri ovako nastavili napravila bi se nova pesma za Starkove.

5. Mene interesuje zašto Kejt nije odrala lice?

p.s. Nisam gledala celu epizodu, samo insert koji je Lepri okačio.

6. Rejvenko, pa da su radili po knjizi izgledalo bi ekstra ali jbg... Ne žalim se, jedino ispade da Junkai 3 čoveka osvojiše.

7. Ako sam dobro ispratio, njih trojica su prokrčili kapije da ulete Neokaljani. Sivi Crv baš jebački izvrteo ono koplje.. Kako li će tek Oberin Martel da pegla Planinu kopljem,kant vejt

8. Uuuuuuuuuuu da, meni je Oberin jedan od omiljenih likova, jedva cekam da vidim duel sa Planinom :D

9. E da, i jedino mi vuka bilo žao, ostale ko jebe kad su debili.

I meni isto, zagine ni kriv ni dužan. Još sam pomislio da će ga Hound ili mala Stark izvući od onih egzekutora trubadura.
    Hound mi nekako najgotivniji lik, jeste da je plaćenik i ubija za lovu, ali ima nekakav onaj surovi pesimistički pogled na svet i nešto časti. Nadam se da neće zaginuti do kraja.

I Rob još gleda unaokolo i smeje se, pička degenerativna.

Smorili i on i njegava matora, mi sa severa ovo, mi sa severa ono. Jebo vas sever, niste vi sa severa, oni divljaci su pravi severnjaci. Svi ispod zida su pičke.
    Nek ga je onaj matori perverznjak zajebo, kad ne zna da ispoštuje ugovoreni brak.

10. Ako Martin ubije Degeneris, vjera moja tako mi pomogla, uramiću ga pored krsne slave. "Ja sam kalisi! Ja sam krv zmaja! Ja sam prava naslednici, pokradoše mene i mog oca(nema veze što je bio sadistički debil)!"- MA PUŠI BRE KURAC DERIŠTE RAZMAŽENO JEBEM TI MATER KAO NJENI ZMAJEVI A UMALO JE NISU ISKIDALI NA KOMADE!

Džon je u knjizi sasvim kul lik dok je u seriji emos drljavi, pa ja da imam onakvog sina poslao bih ga na Zid kad krene da se mršti i iščuđava.

11. Колко се ви примате на јебену књигу...

12. Па слични су тима што обожавају Библију, хоће очи да ти ископају ако им увредиш омиљеног јунака.

13. Ko je tebi srusio sneska pa si tako nadrkan na ceo svet?

14. Biblija je svetogrđe i puna je neistina lažnog boga. Jebače, R'lor će ti suditi. Kostiću, za tebe već palim Noćnu vatru.

15. AHAHAHA KOSTIĆU KAKO SI IH ZAJEBAO PRESMEŠNO!

16. Ko je tebi srusio sneska pa si tako nadrkan na ceo svet?

Лоше су ми снимили серију по омиљеној књизи па уједам.

17. Vidim. A koja knjiga je u pitanju?