Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Nije debeli, nego njegov izdavač (ili jedan od izdavača) odnosno neka advokatska firma koja ga zastupa, totalna glupost jer njima ništa ne šteti to, ali govna advokatska. Srećom izgleda da će samo da se prebace na drugu lokaciju.

2. Па није изашла још шта скидаш

3. a bre šta benavi ovaj forum. vučkovi hakeri ili neko veće zlo?

4. http://www.torrenthound.com/hash/07d1ad93e4bcebb586df939bdeb6f4d55b50e297/torrent-info/Game-of-Thrones-S04E08-2014-HDRip-720p-AXED
    skidam ovaj torent, kad se skine javljam dal valja

EDIT: nevalja torent, ako neko ima valjan nek da link...ili na neki sajt de ima online da netreba registracija za s04e08

5. излази епизода ноћас тек, где си навро

6. Pa nije jos bio cini mi se. Izadje u roku od sat-dva na project free tv i na solarmovie.

edit: definitivno nije. valjda oko 3 veceras.

7. јебеш ми матер ако могу са неким да се споразумем од кад је овај баг.

8. Ja sam već odgledao na ovom sajtu http://www.tubeplus.me/top/Comedy/2012/

Kako je samo Planina zgnječio glavu Oberinu, BOLEST!!! :p

9. како му је јебо маму :О

10. Мени га било жао нешто

11. Ma sjebo ga je Oberin. Planina sve priznao. Rasformirajte vesteroski tribunal.

12. DA LI JE REALNOOOOOOOO

13. Glupa ciganska pederčina, kako mi je drago što mu je smrskao vugla.

14. jbt najjača scena koju su snimili do sada, krv ti jebem!!! Bilo je još bolje nego kad sam čitao. Kako im se Oberin najebao mame pre nego što mu je smrskana lobanja, Dorna šel rajz agen

15. Šta će biti sa Tirionom? Spojlujte čitači.

16. fejk spojler, opusti se :)

17. drzace ga debeli do samog kraja

18. Dzanke ima dojavu o Tirionovoj smrti

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.