Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. У задњој ће вазда бити....

2. E, da, Kepeče si ubija tatko sos samostrelot while Tivin dise i njake tozla u nokširče. Za toj tozla što gu tatko iskenjav Tirion ke kupi kartu za Holivud.

3. Колко сам се скењао због Оберина, Мартине скотино.

4. ko mu jebe mater onu polupedersku, ako.
    all fags must die

5. "Crvena svadba" mi je tako pitko iskustvo u odnosu na kraj poslednje epizode. Zanemo sam.

6. "Crvena svadba" mi je tako pitko iskustvo u odnosu na kraj poslednje epizode.

Normalno da ti je pitko (ili je bolje reći - plitko), jer onaj ko je radio specijalne efekte za "Crvenu svadbu" izgleda nikad nije ni praseta zaklao. Krv iz presečenih vratnih arterija Valderove žene i kasnije lejdi Stark teče tako smešno neuverljivo da je to za Bogu plakati. Težak fejl.

7. al kad poletese prvo svi oni zubi... yuck

8. Jeste provalili maloprstićevu referencu na ubistvo tivina,kad objašnjava sansi kako ljudi umiru na razne načine, neki i na noćnoj posudi, lol al su drkoši scenaristi

9. Evo sad pogledah kraj osme epizode ponovo i moram da primetim još nešto: koliko god da je "Crvena svadba" neuverljiva vizuelno toliko je scena gnječenja Oberinove glave zvučno neuverljiva. Obratite pažnju na zvuk, zvuči kao pucanje naduvane plastične kese, lol.

10. Iako sam znao kako će da se završi borba bilo imao sam isti osećaj kad sam gledao poslednja 2 minuta Real- Atletiko, ko neku jebenu tremu a znao sam da će derpe dizgine. Ali jeste se spremio ovaj lik što ga glumi za fajt, nema šta jebo mu je kevu.
    https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/l/t1.0-9/10371979_290816821087722_2314940719274763957_n.jpg

11. Planina skoro potpuno ukocen, onaj prosli je nekad glumio predatora vjerujem da bi imao koji potez vise al dobro.

12. Planina brate ko teletabis jebeni.

13. Ode Pero Paškal, zbogom ne reče.
    Jes brutalno, gore nego u knjizi.
    I znam šta će i kako da bude, i opet se pumpam i palim: ''ajde jebi mu kevu! to!'' lol

14. to je nemacka skola, igra se do zadnjeg minuta, dok sudija ne svira kraj

15. moji postovi nisu ''ha-ha-ha'' postovi, moras malo da razmislis dok ih citas

16. koliko idiota na jednom mestu, na sta ovo lici majko moja

https://www.youtube.com/watch?v=SR_EwJddK1E#t=133

17. Au.
    Najjača je ona riba ,,neću da budem kliše...Tirion''. lol

18. како је могуће да нико не каже рецимо брендон старк или егон или тако нешто, па није питање ваљда ко ти је најготивнији лик у серији.

а брен би требо колко ја капирам ипак су старкови ту једини који имају линију од првих људи, чак им ваљда више припада од таргарјена.

19. Meni je onaj fleš kad je klinac pipnuo drvo jako zanimljiv. Tu je presto onako napušten, zima svuda. Možda hintuju nešto, a možda samo lože.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.