Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Hodor- Nikola Zigic.

2. vidim da se svi nesto odusevljavaju sa deneris i sa njenim scenama....meni ubedljivo najveca smaracica, i u knjigama sto sam malo citao i u seriji...
    riba tripuje da je neki mesija vucic i ide i spasava sve i zalaze se za neku ravnopravnost, a sa druge strane sebe smatra vrhovnim komadantom i tiraninom koji se mora slusati bey pogovora

fuj je njena licnost mnogo...i iznapusava ovog dzoru mormonta, a njega na leba da mazes kolko je dobar

jebem li joj mamu u picku ja da joj jebem

3. Đoša multipraktik - Varis, meštar Emon i ser Davos Sivort (tri u jednom)

http://images3.kurir-info.rs/slika-620x419/dosa-foto-kurir-1396359304-472013.jpg

4. kako su uboli sa ovim sto glumi Remzija, nevera

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.