Prijava

Ja sam očekivao da Stanis bane negde pred kraj, ali jebi ga, morali su nešto da ostave i za zadnju epizodu, taman malo izgrade još napetost za one koji nisu čitali knjige, da li će naš heroj Sneguljica preživeti...
Ser Alister ojebao, ispao još i kul lik.

ojebao je onaj sto ga je alister postavio za zamenika gore na zidu, sto se posle zakljucao vrlo hrabro u onu ostavu sa onom ribom. Kapitenski nema sta.

ja procitao neke tri knjige jos davno, sad cekam da prodje jos jedno 5-6 godina da pozaboravljam skroz sve pa cu poceti da citam knjige otpocetka.

A shvatite da svi ovi koji pricaju ''vauuu knjiga je bolja, vauuu nije kao u knjizi, jao jao izbacili su ovaj deo'' samo pokusavaju da stave svima do znanja kako su procitali knjige...to je valjda vise kul....u nekom streberskom svetu, nema drugo objasnjenje

Nije poenta da li su knjige bolje ili ne, da li su izostavili nešto bitno, ubacili neko sranje, nego to što su konkretno Džejmi i Stanis u knjigama totalno drugačiji likovi, u odnosu na seriju gde su pičke. U knjizi su manje više svi sivi, osim Džofrija i Remzija Boltona, koji su izrazite psihopate, dok je u seriji sve crno - belo. Boli me kurac, nek menjaju radnju, izostavljaju sporedne likove, samo nek glavne likove rade kako treba.

I samo da dodam da je serija, uz Brejking Bed, najbolja snimljena ikad, uz dužno poštovanje Sopranovima, Žici itd itd...

pa dobro, svi smo shvatili da su izmenili, prilagodili il sta god malo likove...al nema potrebe da na svakoj strani to neko napomene, kao JA SAM PRIMETIO DA SU LIKOVI U KNJIZI MNOGO VISE KUL!

Ma u redu što izbace i prilagode, al što đubar istovaraju to mi nije jasno?

Sad kako su se zalaufali, da ponovo snime prvu sezonu Đofri bi na kraju pomilovao Neda i poslao ga da ubije malu promiskuitetnu i one njene guštere.

A shvatite da svi ovi koji pricaju ''vauuu knjiga je bolja, vauuu nije kao u knjizi, jao jao izbacili su ovaj deo'' samo pokusavaju da stave svima do znanja kako su procitali knjige...to je valjda vise kul....u nekom streberskom svetu, nema drugo objasnjenje

Ubo si ga Pezose, kao ja kurčinom mater ti onomad. Ne bih dodao ništa, osim možda da je, pored nas koji smo pročitali knjigu, to isto uradio Miša Glista, lik iz kraja koji je jeo gliste u sedmom osnovne. Pored toga Miša Glista se redovno useravao u gaće, i dobio batine od debele Mare, najjače devojčice...ali ipak devojčice. Da. Pored nas koji smo čitali knjige i ne seremo o tome, ali i vas koji serete o tome - knjigu je čitao i Miša Glista.
Jebo vam on mater.

Ubo si ga Pezose, kao ja kurčinom mater ti onomad. Ne bih dodao ništa, osim možda da je, pored nas koji smo pročitali knjigu, to isto uradio Miša Glista, lik iz kraja koji je jeo gliste u sedmom osnovne. Pored toga Miša Glista se redovno useravao u gaće, i dobio batine od debele Mare, najjače devojčice...ali ipak devojčice. Da.

Čekaj, ako sam ja dobro razumeo ovaj post, Pezosu su mater kurčinom uboli svi oni koji su pročitali knjigu plus Miša Glista što se useravao u gaće?

Prilično smela tvrdnja, bušido, imaš li ti nekije dokaza za to?

Ne, naprotiv, Pezosu majku jebem samo ja.
Ovo sa čitanjem knjiga je trebalo da bude lako razumljivo i treba samo da se nadoveže na post plemenitog Pezosa. Pročitaj opeKt.

Imal' ko knjige u pdf-u, ili linkove gde se mogu skinuti, na srpskom ili hrvatskom po mogućstvu?

Ovo sa čitanjem knjiga je trebalo da bude lako razumljivo

I ovo osvajanje zida je trebalo da bude pičkin dim pa eto vidiš, tri džina i dva mamuta izgleda nisu bili dovoljni.

inace, preglupo je uradjeno to sto zamak i zid brani samo 100 ljudi...pri tome kad su napali na zamak igrid i ovi ostali rekli su da ih ima jedva 20ak, i pri prvom napadu strelama je pobijeno sigurno 10ak, i onda kad su upali poceli su da kolju ko ludi, a ovih iz crne straze sve vise i vise...a sisao samo alister i posle dzon sa par ljudi...sto onda opet dovodi do zakljucka da je na zidu ostalo svega 50ak ljudi naspram 100 000 divljana koji su mogli da se raspodele duz citavog zida i da se penju, a ne oni se penju bas ispod njih tacno da ovi mogu da ih skinu....ili jednostavno da su zaobisli zid tamo na moru, ionako tamo nije branjeno...

musa kesedzija stric hahahah