Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Remzi Bolton vuče ovu sezonu..

2. Ono plavooko govedo?
    Da je bar crnca nekog kastrirao, pa da može opanak da napravi. Od Teona nema vajde.

3. Kad smo kod crnca, do jaja mi je odrađen onaj telohranitelj Dorana Martela. Zove se Areo Hotah, u knjizi ga ima baš dosta, sa sve opisima ove njegove sjekire koplja.
    https://36.media.tumblr.com/6486a098e4209ca9bc441205d1d8620d/tumblr_nl5t7t97ql1s95j2so1_500.png

4. Zove se Areo Hotah

Bolje da se zove Areola Mammae ... lol

5. Dobra ona kurva što se skida u zatvoru. Jedino što valja u ovoj sezoni i jedina scena golotinje na koju mi se digao tokom svih sezona GoT. Ostale su smarale ili bile gej.

6. мислим да нисам гледао досаднију серију у животу, ако не рачунамо "горе доле" на ртс-у

7. meni se digao na crvenoj svadbi tu sam ga izbacao max

8. sunce ti jebem kaka pička ona peščana zmija

i Sersei najeba, mislio sam da će ipak Mardžeri preuzeti njenu ulogu iz knjige

Sem jeb'o konačno

Krivo mi zbog Meštra, potreslo me je i u knjizi kad sam čitao kako umire

Dornjaninova žena je gotivnija pesma od Kiša lolo

9. Samo se nadam da će zadnje tri epizode ove sezone biti vredne gledanja. Ono što mi se u ovoj sezoni za sada najviše dopada je to što imamo znatno više scena sa Staniom i Boltonima.

10. jebala vas kratkokosa ciganka prodali ste se hbo-u za saku sisa

11. Еру, мислиш овако.

http://i.imgur.com/o1RNVz2.jpg
    Циганка, тј жабарка, 96 јбт. До пре пар година је сисала палац. Да је рођена крајем године, у моменту снимања би ово било илегално.

Сцене борбе са њом су смешне најблажено речено, али завођења... Добра је ко добар дан.

Иначе, до јаја за Виктариона у следећој сезони. Одступања су ок, али је радња стварно мало успорила у задње две серије... Или је то осећај због одступања од књиге, не знам стварно. Није лако то све прегулити, а да буде интересантно. Гозба за вране је описивала неке битне ствари, али и споре.

12. у задње две серије

epizode

13. "ZDRAWO, JA SAM AMER, ENGLEZ,JEVROPEJAC I NAPRAVIO SAM SERIJU SA TEMATIKOM ZMAJOVI MAĐIJA SREDNJI VEK!!!"

"BRAVO LEGENDO SUPER SERIJA ODLIČNE KNJIGE AAAAA NAVUČEN SAM"

"ZDRAWO JA SAM JAPANAC/AZIJAT I NAPRAVIO SAM CRTANI/ANIME SA TEMATIKOM ZMAJOVI MAĐIJA SREDNJI VEK!!!"

"MORE SE TERAŠ U KURAC KRASNI PEDOFILU SEKTAŠKI NENORMALNI!!!"

I ĐE JE TU SAD RODNA VERSKA I NACIONALNA RAVNOPRAVNOST

14. mrš u kurac đoto idiote jedan bazzi mora svaku temu da usere

15. Nisam, fala na pitanju, a i kući su mi dobro,

kako su tvoji?

16. Dajte bre, vama kojima se diže na ove Legolas tematike, balavite jer se u seriji pojave bradavice cure koja je '96 i što u seriji ima floppy wiener-a i vi ste našli meni nešto da serete ???

17. ti se ložiš na kawaii dečja sranja koja su toliko sranje da normalna osoba koja nema internet neće nikada čuti za njih

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.