Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
па имбецили су
Neka uginu
Мартин је тако ваби у књигама.
nemaju para za CGI a nije bitan toliko kao zmajevi, u sustini ubio ga je budzet
Verovatno je ostao u Zimovrelu, nije za njega putovanje brodom. Pa nije on zmaj
sta pricas, duh uvek prati dzona
zato i jeste jebeni duh
Pa ako je duh nije senka
ma uvek ga je pratio i generalno starkovi najebu (sem arje) kada ih odvoje na bilo koji nacin od vukova, dzon je to provalio kad su ga izbusili kao korito
Ma gde ga je pratio, pa dok je bio severno od zida, skoro sve vreme su bili odvojeni. Više je Duh bio pored Sema nego pored njega.
A stvarno ga se ne sećam ni iz jedne scene iz ove sezone.
tu je duh, predlažem da malo pažljivije gledate seriju ;)
duha prevoze brodom
Stavite texture i shadows na high
Debeli gmaz čeka da umre pa da izbace knjigu. Zaboravio sam sve čekajući. A serija ode ispred knjige, bem ti sve.
A ko da je juče pala glava Neda Starka.
https://media0dk-a.akamaihd.net/77/91/8ad3d3f63f353d1bd643d18992e98067.jpg
https://i.gyazo.com/1a2f3cc2fcedd9bbce67b13e11b2c529.png
Kad smo kod Hold the door, šta mislite da nije Bren kriv za još nečiju frazu koja je otišla na ripit? Da dam hint, lik koji to govori bi mogao da se zove Brndol.
Ja sam proveo dva minuta u pokušaju da provalim na šta ciljaš, ali stvarno nmg. I ovih deset teorija koje ste istovarili u zadnje tri strane su mi unele veliku količinu nelagode i tenzije. Ja samo želim da skinem sa torenta novu epizodu kad izađe, pogledam je i zaboravim i mučno mi je da se trošim pamteći svaki sitan detalj i povezujući ga sa nasumičnom scenom iz druge sezone, zahteva previše mentalnih resursa, a svakako ću na kraju sezone dobiti svoje odgovore. Ali probao sam da pogodim. :(
U glavu ludog kralja burn them all
bren bi u csu bio spektator :D