Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. хаха ај не серите бре више како су усрали серију, јако лоше памтите, серија је срање у последњих шест сезона

2. једино су ваљале епизоде са биткама, јес глупо ал бар није досадно

3. Najbolja serija je ovo u novijoj istoriji pa kakva god bila jbg

4. Ajde na jednom mestu da skupimo sve rupe u zapletu i nezavršene priče

Azor Ahai (kaaao jeste ali vrlo uz maštu je to Džon jer ubije Deni, sama njihova ljubavna priča isforsirana i neprijemčiva)
    Valonkar
    Zatvaranje crnih plavih i zelenih očiju ok zelene nismo videli
    Šta hoće vajt vokeri i onaj simbolizam sa spiralama
    Gde je ilin pejn lolo
    Dorna exe has stopped working
    Zašto D&D diže im se kurac edmura da seru po njemu, sasvim nepotrebno
    Bren samo JEDNOM menja prošlost, potpuno neiskorišćena zajebancija
    Kako se reprodukuju zmajevi dotrakiji i ansalid lolo
    Gde ode bren za vreme 3 ep
    Gde je brat Dario
    Bravos i dalje ima potrazivanja prema Westerosu

Nastavite ja ovako iz glave

5. јесте ђоку најбоља

6. Lično mislim da su ljudi bez lica najnespretnije urađeni... tu nema pravila kako oni to menjaju face ko ih angazuje kako ih angazuje kako se placa clanarina...

7. Ne znam dal' je rupa u zapletu il nezavršena priča ali svi likovi su izgubili na pameti naprasno
    + Ljudi se stvaraju gde god je potrebno za priču nezavisno od toga de su se nalazili ranije.

8. Da da u seriji PREVIŠE deus ex machina momenata da bi se i pobrojali

9. ја сам све време био убеђен да ће се бејлиш однекуд створити, и са њим су направили ону зајебанцију кад даје новчић некој пичци пре него га кољу, био сам убеђен да је заклан неко други са његовим лицем

10. Isto. Još su i dali naznaku u sedmoj sezoni sa onim novčićem. Taj tvist da sam video, digo bi mi se odmah.

11. +Melisandru su mogli objasniti i onog njenog Lord ov Lajta i celu tu priču mističnu oko tih bogova i kako su povezani sa starim bogovima i Brenove moći i onu decu. Al to su sve sačuvali za novi serijal jer jebiga.

12. Melisandra aka Ostalo Je Još Malo Kremena U Ovom Mom Starom Upaljaču

13. A Bejliš i Varis, dva najnamazanija i najproračunatija ubijeni jer su naprasno rešili da ne budu ono što jesu sve vreme, tuga.

Kao Bejliš odlučio da obrne Sansu protiv Arje na onako očigledan način.

Plus što kaže ovaj lik što je glumio Varisa, voleo bih da su mi dali šansu da prokomentarišem Bejliševu smrt ipak smo se napinjali tolike godine.

14. Mančo, kao čoveču sa istančanim modnim senzibilitetom, kakvi su ti utisci glede kostima?

15. А не знам за Бејлиша, кад имаш Брена неће ти промаћи ништа јбг, а и муке им сконтати да је маска на мртвом телу и овако.... А и он није баш навикао да прави завере у тим неким натприродним околностима, појава Брена му је свакако утерала курац онако фино па све да је и 10 потеза унапред имао планирано....

16. Hahah na to ne mogu da se žalim, mada sam kroz zadnjih par godina izgubio istančan osećaj za modne detalje.

17. A jes to, Diperu. Bilo bi interesantno videti kako bi se Tivin ponašao da je znao da je natprirodno ubačeno u jednačinu. On i Maloprstić su bili savršeni igrači kad su samo bili uključeni ljudski i prirodni faktori.

18. Pa istina, stvarno nije mogao da opstane dok je Bren tu al zbog dosta jeftinog pokušaja smicalice je izduvao.

19. Мислим да је у неким избаченим сценама било одрађено баш да Тајвин ступа у контакт са Менс Рајдером да испита баш за вајт вокере детаљније.... Мислим да није снимљено, ал' не знам је л' би се ико боље припремио од њега за тако нешто.....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.