Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. To je samo utvara, White walkers ili Others su kao ljudi, a ove utvare prave od leševa. Makar meni tako nešto izgleda.

2. Ali White Walkers i Other nisu isto mislim...

3. Како је дебели темпирао излазак књиге, сунце му његово. Таман кад се заврши последња епизода серије, ето нама штива.

4. Ne mogu da verujem da je napokon rešio da izbaci ples sa zmajevima! zaboravio sam sve živo što je bilo.

5. Jel izaslo, konacno, je li je, cekam 3-4 godine, recite mi!!!!!!!

6. Toooooo, sad samo da se podsetim ovih 6 delova, al vredi, konacno, samo se plasim da ce da umre pre zavrsetka celog serijala, da ce Bog da pozivi, samo neka on zavrsi ceo serijal....
    TUESDAY, JULY 12, 2011

7. Mada dok mi se knjiga ne nađe u ruci...

Ovaj,šta mislite,da li će Jaime pomoći Cersei? Msm. da je ono zapalio samo kako bi skario dokaze..

8. Definitivno moram opet sve da pročitam i podsetim se malo. Ozbiljno je trajalo ovo čekanje.

9. Џејми је геј. Најомрженији ми је лик у књизи.

10. Krećem da čitam sve iznova. Pola sam pozaboravljao. Uglavnom, Tirion jebe. Ima mnogo kul društvena igrica, možda se nekada okupimo da ločemo, duvamo i igramo.

11. Edard je najjači lik. Krećem da čitam kad krenu da prevode. Jbg, krenuo sam na našem. Loš mi je trip da se šaltam, na kojem sam jeziku krenuo da čitam na tom ću i završiti...

12. Како је, бре, Едард најјачи? Част, поштење, ово-оно, испо глуп, одсекли му главу. Најбоља ствар коју је направио је Џон, осим ако се не испостави да није његов син. Тирион фтв.

13. Коме другом и иде глава него часном и поштеном?

14. Jeste li videli onaj sajt The Maester's Path? Ima mini igra, a nagrada je video. Ne znam da li sam napisala već... Uglavnom, u neko doba danas izlazi igra broj dva. :) Podosta likova FTW!

15. Gotivim i ja tog lika, Borko, ali da je ispo glup jeste. Glava ne ide časnima i poštenima nego neprilagodljivima.

Jeste li videli onaj sajt The Maester's Path? Ima mini igra, a nagrada je video. Ne znam da li sam napisala već... Uglavnom, u neko doba danas izlazi igra broj dva. :) Podosta likova FTW!

Vido sam ga, kul stvar. :)
    http://www.themaesterspath.com/

16. Он је радије живео и умро по свом, него да се понижава због моћи.

Генерално сам наколњен Старковима. Но и поред тога за дивно чудо готивим Џукелу :)

17. Džejmi nije gej, baš je gotivan lik ali to tek postaje u gozbi kad mu marnu ruku.

BTW koja je fora sa ovim mirisima u maestars path igrici? Nisam imao vreme da se bakćem da provalim.

18. Ma feget najobičniji, častoljubivi gej. Menja, ali je gej i dalje.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.