Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kupila sam juče prvi dio knjige. Fak jea!
Ја сам одгледао 2 сезоне серије, и сад узех Олују мачева 2. Надам се да ћу успети да повежем све...
Ако си само серију гледао а ниси читао књиге батаљуј одма погубићеш се сурово. Немаш појма која је разлика не толико у првој сезони колико у другој у односу на књигу. Мој савет крени од прве књиге или макар друге, никако одмах на Олују мачева поготово други део Олује.
Хвала на савету, ал' касно сад, прочитах већ неких 250 страна, фали доста, ал' јбга, могу да се снађем некако. За сада, књига је феноменална, тешко да се боље могу дочарати битке.
Jel ima neko drugi deo gozbe vrana u pdf-u il barem ako znate sajt gde mogu da kupim knjigu u tom formatu
balkanknjiga.rs tako nešto. Bivši bane prevoz, imaju svi dijelovi.
Samo da se pokurčim da juče kupih Sudar kraljeva
balkanknjige nije dostupan trenutno izgleda ga opet zatvorili
Jel moguće da nemamo ni jedan sajt za prodaju ovakvih knjiga dok u americi se više prodaju e-knjige nego papirne
Jebo ih ćaćin ćaća! Ajd, imam ja na kompu (sve dijelove), poslaću ti kad dođem kući tj. sutra ili prekosutra.
Fala sele unapred :)
Pošto ne znam gdje bih jebala mater, evo ovdje ću. Jebem im ja mater u pičku, dabogda pocrkali pederi jedni deiblni idiotski! Pa jedini sajt gdje si mogao naći knjige KOJE SE VIŠE NE IZDAJU i nađu da drkaju kurac i gase sajt/sajtove, a sem toga nisu smjeli da mu ugase ono balkanknjiga, il kako se već zvao, zato što NIJE postavljano na njihovom serveru već na npr. rapidshare-u. Nadam se da djeca onih koji su ugasili sajt neće znati pročitati ni svoje ime, a kamo li neku knjigu, jebem li im ja majku nenormalnu u dupe!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151882046235611.885171.388561090610&type=3
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4739544_700b_v1.jpg
А на крају само Семвајса зајахао...
И где одоше на крају са бродом? Неко физичко друго место или на неки духовни свет? И шта је фалило Вилењацима достану ту где јесу? И шта ће да буде са оноликим градом?
Отишли су у свемир, у Валинор, вилењачки бродови могу да путују Правим Путем тј. да иду директно у свемир правим путем ван земљине закривљености док обични смртни бродови могу сам да иду дуж путање Земљине закривљености.
И где одоше на крају са бродом?
U Makarsku da provedu godišnji odmor.
Ово је вероватно последња ствар коју сам очекивао :))
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lyc6wpGRhs1r2nkt9o1_500.png
Ima li iko Oluju mačeva u pdf-u il tak nečem? Ja našla neko Algoritmovo izdanje al kurcu ne valja...
imam ja Oluju mačeva u PDF-u i dobar je fajl, jedino je hrvatski prevod ako ne smeta...