Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Ladno ovaj lik što je glumio Cezara u seriji 'Rim' Mens Rajder.

2. ко су орел, бој, ангуј, кибурн, прендал, кразнис, мисим ко су они у књизи потпуно сам заборавио на те ликове...

3. Brindena Crnu Ribu i Berika Donderiona mi se čini da su pogodili lepo. A Mensa sam drugačije zamišljao.

4. A Mensa sam drugačije zamišljao.

takođe.. trebalo bi nekako da je više veseljak, ovog glumca nisam gledao, al mi deluje ozbiljno isuviše. Davide, Orel je jedan od divljaka, Anguy je jedan od ljudi Bratstva bez barjaka, a Prendal i Kraznis su koliko se sećam oni robovlasnici što im Deneris jebe keve! A Boj će verovatno da bude Remzi jebeni Bolton, kako su uboli ovog glumca, samo još da mu naraste kosica, i to je to, to su te sablasne oči

5. zamerka što je Dario Naharis jebeno beo!!!

6. један је Ходор!!!

7. Jon Snow i Igrit, ona njegova cukarica su mama...
    Bran mi je najdosadniji, a Ketlin najvise mrzim, uvek ona mora da da zajebe stvar... Sjebala je Starkove 2 puta... kad ne treba da zarobi nekoga (Tiriona), ona ga zarobi, kad ne treba da oslobodi (Dzejmi) ona oslobodi... Glumi neku zabrinutu kevu.

8. Брате јел ти можеш да замислиш мајку у тој ситуацији, како је осуђујеш тако лако, а њој се породица распада, мужа јој убили, а деца јој сва расејана и у опасности. глуми, чуш...

нормално да ће да зароби тириона, од куд она да зна дал је он умешан или не?!? џејмија јеби га пустила али исто из фрке према деци, мајка је то.

9. Све је то лепо и тако, али ипак их је сјебала... Изгледа да је то у крви Тулијевима. Да њен бураз није извео своју војску тротив Тивина и задржао га довољно да овај добије вест да је Краљев Грудобран под опседом, можда би Робу Старку упалио план и Ланистери би били искључени из игре.
    п.с. Најбоље би било да је Тирион на престолу.

10. Zavrsih oluju maceva, pa ovo je jebeno genijalno!!!!

11. Koliko mi sranje sto su Sansu udali za Tiriona... I za njega i za nju. Ali makar je fer ispao Tirion...

12. Trolololo.
    MiniGunner neću da ti spoilujem knjigu... ALI.....

Ps. Pročitao sam ceo serijal. :)

13. Ја сам чуо да Ед Старк умире.

14. Davide, fali Ruz Bolton na toj slici :)

15. ja nisam gledao seriju, sta ce mi kad znam sve :) mozda odgledam jednom

16. теон јебе! и једе прсте

17. Beli, stigao sam do neke 400 str. Oluje maceva... tako da bi bio spojl kad bi rekao sta ce se desiti, ali pretpostavljam da tirion i sansa i nemaju bas neke sanse. :P

18. Jel može neko da mi kaže po kojim redosledom tačno idu knjige i koliko otprilike košta komplet?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.