ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. hvala ti,majstoreeeeeeee =]

2. Зоки кад инсталирам пес, шта да скидам од печева, јел ово 1,3 песедит печ ?

3. 1,3 skini,lepo kazhe da je sve u njemu,ne trebaju prethodni...
    ja sam probao v 1.0 i ima nedostatke,neki timovi nemaju grbove...

4. Само да завршим са учењем па одох да играм ПЕС!

5. ovde se zapricham sa vama,pa se primim ko bolestan na PESa,kako je dobar,ima sve sastojke prethodnih delova,plus je nadogradjeno kretanje igracha,pasevi u prostor,dodavanja,a i grafika =]

6. Реално, баш је супер, а има и неки додатак, као да си власник клуба, то нешто ново...

7. 11 ми је могла а да не багује 1,9 гхз процесор :)
    ваљда ће и 12

8. mozhe 9are,ja sam josh na AGP i shljaka na osrednjim podeshavanjima,bez da secka.
    proca,atlon na 2.6,1.25gb rama,ubogog,grafoza je ati radeon x1950pro sa 512mb ddr2,radi ko blesav

9. Мени нико не вјерује да ми свака игра може. И гта4 и све нове :) а комп је курац

10. 98,5 % još malo pa Pes 12,jel ste već skinuli,jel ste zadovoljni??'

11. Ja sam skinuo nemacko-francusku verziju jos pre 15 dana i posle dosta odigranih meceva mogu da kazem da je fudbal na nivou prethodnog. Komp igra neverovatno dobro, sto mi se jako svidja, i morate debelo da se pomucite da ga dobijete. Uveli su i pass support pa svako moze da podesi kako zeli da mu ide pas. Ono sto mi se ne svidja su golmani koji su katastrofa i nerealne ocene pojedinih igraca. Ocena: 7/10.

12. Vidjao sam te verzije ali sam ipak sačekao ovu noviju,extrenmezobne na PB uvek ima dobre upload-ove...A neki peč jel ima neko preporuku,kad god skidam sa pes patches . com neće da skine do kraja
    a ima pečeva

13. Sacekaj onaj pec sa pesstatsdatabase ocenama, onaj je odlican.

14. 98,5 % još malo pa Pes 12,jel ste već skinuli,jel ste zadovoljni??'

Ma ja sam skinuo PES još pre jedno 3 nedelje, onu baš prvu verziju koja je izašla krajem septembra. Doduše, mrzelo me da posle skidam engleskog komentatora, a i koj' će mi kurac da se dere Tevez ko konj. Dobar je bre PES, i to dosta. I da, POD OBAVEZNO SKINI PATCH 1.3, MNOGO JEBE! Sređeni i transferi i klubovi, ma sve!

pesstatsdatabase ocenama

Srpski prevod bi bio? Kakve su to sad ocene? Šta, one stare a ne ovo kao a, b i c? Pf, ako je to, mnogo mi se jebe, bitno da ima ova overall ocena.

15. Srpski prevod bi bio? Kakve su to sad ocene? Šta, one stare a ne ovo kao a, b i c? Pf, ako je to, mnogo mi se jebe, bitno da ima ova overall ocena.

Ovo je taj sajt http://pesstatsdatabase.com/PSD/
    Ovde imas sve apdejtovane ocene svih timova. N4ma overall ocena, ali ona je manje vazna. Jako realno ocenjuju igrace, pogledaj.

16. Како сам полудео јуче кад сам видео Фабрегаса!!!
    Сад као има оверол 95 а још јуче је имао 85, док је био у Арсеналу!!!
    Шта, као, дечко је толико напредовао за пар месеци?!?!

17. Скидам 12 сад , даунлоад је очај око 3 кб/с ...

EDIT : ма одустао сам , ови јебени торенти ни један не ваља курцу .....

18. madafaka sit
    Како сам полудео јуче кад сам видео Фабрегаса!!!
    Сад као има оверол 95 а још јуче је имао 85, док је био у Арсеналу!!!
    Шта, као, дечко је толико напредовао за пар месеци?!?!

Ovo. Nabijem ih na kurac sa promasenim overall ocenama. Suarez ima 81 samo, jbt. Dal su oni normalni?

19. http://pesstatsdatabase.com/PSD/ <== pitanje za ovo,da li ima neka varijacija da se ocene promene nekim pechom,ili mora manuelno?
    pesedit 1.3 radi ko blesav,ispravljeni bagovi,dodato josh toga....

20. zoki
    http://pesstatsdatabase.com/PSD/ <== pitanje za ovo,da li ima neka varijacija da se ocene promene nekim pechom,ili mora manuelno?

Ove ocene se redovno apdejtuju od strane urednika sajta i na osnovu njih izlazi pec. Ne mora manuelno, ocene se menjaju pecem.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.