ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Мени, искрено, 11 бољи од 12, не знам што, навикао сам на 11. Али, ваљда ћу и на ово говно да се навикнем.

2. Ima li neko torrent od ove verzije sto je za evropsko trziste?

3. hvala towelie,dobar info!
    ja imam verziju,nije torent,sa dodavanjem eng komentatora,radi perfekt!
    imam vech pvt sa linkovima,kome treba,nek se obrati tim putem,da mu kopipejstam =]

4. Ja cekam da izadje torrent evropske verzije, iz prostog razloga sto je sigurno bolja od americke. Nisu ovi za dzaba izdali posle pola meseca u Evropi. Sigurno ima nekih popravki i unapredjenja.

5. tarzani opisali PES12 i budjavu FIFU( I = U )!
    http://www.tarzanija.com/pes-vs-fifa-runda-dvanaesta/
    po meni fifa ne mozhe da prismrdi pesu,nikad nije ni mogla...
    spamam temu,da ne umre =]

6. Nisam još instalirao pes12 i razmišljam se, jer mi svi kažu da je golo govno i da je fifa mnogo bolja. Možda uzmem od druga neke pečeve za pes11 gde su ubacili i bundes ligu i jsl.

edit: Tražim vaše stručno mišljenje o tome šta je bolje. FIFA-PES12?

7. Za mene bi prelazak na FIFA-u bio kao prelazak u Grobare. Ostajem veran PES-u.

8. Za mene bi prelazak na FIFA-u bio kao prelazak u Grobare. Ostajem veran PES-u.

Hahahahahah. Upravo to! Za mene je to kao prelazak u katolicizam i menjanje imena u Domagoj.

9. PES 2012 WIN!!
    ali apsolutno,a pesedit patch v1.3 ima i 2 bundes ligu,tako da ti je i to pitanje resheno! =]

10. PES TILL I DIE!!!
    Реално ПЕС је много бољи...

11. Totalno mi puca kurac za bundes ligu, ne znam da li sam ikad uzeo da igram sa nekim nemackim klubom. Meni je bitno samo da imam prava imena klubova da ne igram tekme tipa Mrsisajd kurac palac vs Mrsimud kurac picka govno sisa. Nece picka japanska koja ima 0.5 snosaja godisnje da kupi licence. U PES-u samo da promene komentatore i bice savrsen.

12. Људи бре, није да неће, него НЕ МОГУ да купе.
    Електроник Артс склапа са свим лигама така уговор у коме стоји да када уговор истекне, опет они први преговарају са том лигом тј та лига мора прво да преговара са ЕА па тек ако их одбије онда може да се обрати неком другом.
    Е сад, то што свим тим лигама пуца курац да буду у ПЕС-у јер се оће Србима то је друга ствар, а и реално, боли их уво кад узимају кинту од ЕА.
    И фазон, може лига да прода лиценцу за 2 клуба па ПЕС има Манчестер Ретардед и Шитенхем а Бундеслига има ВЕРДЕР и Бајерн.
    А ево и Португалска је убачена, али исто има 2-3 тима.

ЕДИТ: Моје је мишљење, да КОНАМИ, пошто је сигурно упознат са гомилом печева који излазе, направи 10ак фуш лига тј неких имагинарних лига у које би ови печери натрпали неке добре лиге типа руска, белгијска, грчка, турска, кинеска, америчка, бразилска, аргентинска итд.

13. EA monopolisti!
    zato pechevi reshavaju,ko zheli,mozhe instalne,ko neche,ne mora(samo ne znam ko neche),tu vech KONAMI nema nikakvu odgovornost.na stranu ko koje lige voli,koji su dodaci,igrica je tek izashla,pecheva che biti gomila,raznih...
    samo za yeahbatcha spec komentator pech,nedeljko kovinjalo i aleksandar stojanovich!
    sad mi se opet igra.... =]

14. Pusti ti njih, daj Gojka Andrijasevica i Milojka Pantica.

15. ahahaha,taj rad,al za milojka pola kile loze,i paklo drine bez filtera =]

16. Prvo da pitam, šta koji kurac jedu ovi moji igrači, iz mog tima, dok ja ne kontrolišem njima? BUNIKE?
    Jebote ljeb, kao muve bez glave, trč tam trč vam, i komp primi loptu i sam pred golom.
    A komp, a to je već druga dimenzija, pajdoman sa DRIBLE AKJURASI 31 uzme loptu protiv NERMANJE VRDIĆA i ne da ga mulja, razbija. Kao treba nešto tajming neki pa da mu uletiš u noge da uzmeš loptu, kao 1 NA 1 neka taktika u odabrani. JEBOTEBOG igram 20 dana i još nisam uzo čistu loptu kompu, bolest.
    OVA IGRICA NEMA ODBRANE.
    A naravno kada ti pokušaš onako lagano da muljaš njih e kurac, oni vataju tajming i nema faula. Iako može ti se posrećiti pa ispadnu i odu po ćevape.
    Igram PES od PES-a trojke na PS2 i kad je na njemu bio ćelo Kolina, i ova promjena je toliko ljigava da je to nemoguće mislim ovo u odbrani kao, glupos.
    Onda ovo prebacivanje kursora sa igrača, ja naštimao prvo SEMI-assisted, reko da i ja nešto radim, ali on tek prebaci kada lopta dođe u noge mom igraču.
    Inače sve u svemu je dobro ako skinete ovaj gejmplej.
    http://www.pes-serbia.com/threads/21042-Gameplay-tool-New-gameplay-patch-version-1.3-by-Jenkey
    Umanji akjurasi driblinga i pretvara ga u koliko toliko realističnu simulaciju.

I da, FIFA je bolja ako igrate protiv kompa, ili onako sami pičite lige.
    Dok je PES naravno kao i uvijek INSTITUCIJA za FIFU što se tiče HJUMAN vs. HJUMAN.
    U društvu PES jebe.

17. Joooooooj, jos samo nekoliko sati i gotov daunloud. Patch sam spremio, ima da ginem danas.

18. ajoj,ti ga josh nisi testirao?!!
    ja sa onom verzijom(francuska pa dodao eng komentatora)igrao se vech par vecheri sa ortakom,igra mi se non-stop,navuko sam se ko blesav....
    jedva chekam da chujem tvoje struchno mishljenje! =]

19. Kad ce vec jednom PES da ima normalne golmane koji ne primaju golove kroz usi?!

20. ajoj,ti ga josh nisi testirao?!!

Cekao sam da izadje torrent evropske verzije.

jedva chekam da chujem tvoje struchno mishljenje! =]

Ja kao iskusan igrac (da ne kazem da jebem u PES-u) sam se lako prilagodio svakom PES-u, tako da necu imati nekih velikih zamerki bez obzira na sta taj PES lici.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.