Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ma super je PES12,u odnosu na 11icu je avion!
ovi kenjatori,sto su puni zamerki,mislim da im ne bi odgovaralo ni da gole manekenke igraju.
jednostavno recheno,igrica kida!
Ја неверуем који је курац овом торенту.Прекида на сваких 100 скинутих МБ и на пример ако га оставим да даунлоудује он ће да прекине после 10 минута , шта треба да седим поред компа стално и да му дркам курац ....
Него , дај нека ми неко пошаље у пвт линк са нормалним , или колико толико нормалним торентом ако хоће.
Sacam ja skino sa mog konacno. Sad cu ti bacim link samo da nadjem.
Jebem mu mater, ne mogu nadjem.
Играо сам малопре и могу да се сложим да су мало набуџили компу дриблинг, вероватно је и због тога тежи.
Иначе је ок, пичим сада Лигу Шампиона са Челсијем, а играм и БАЛ са Лукакуом!
jeЛ имате линк за крек ?
Kako me jebe ovaj krek, iznerviro sam se polupacu komp.
Slab mi je komp, pa ga igram na nesto slabijoj rezoluciji, ali zato na Soniju trojci razvaljuje koliko je dobar. Svidja mi se sto se penali ponovo izvode normalno, a ne kao u 2011 kada uvek pucas po sredini :)
jebo vas torent,zato ga ja mrzim!
problem,problem....
кад би ми неко дао квалитетан линк да даунлоудујем пес6 бијо бих му јако веома много захвалан
Jebem mu mater, ima li neko crack da nema virus u njemu? Moram da iskljucim antivirus da bih igro.
PES inace kida. Mnogo dobar. AI je unapredjen, jebe majku kako sad kompjuter igra.
Што сви серете да се пенали пуцају само по средини у 11ици?!?
Скоро сваки сам извео по страни, стиснеш шут и док играч трчи ка лопти стиснеш горе или доле и он шутне где си му реко, може и по вису да шутне...
Још нисам пробао у 2012 пенале али баш ћу да видим сутра...
Na pesedit forumu kazu da 1.4(sa Cempionsipom) izlazi ovog meseca, a mozda i ovog vikenda.
Ја га због школе нећу сигурно играти до следећег викенда тј до краја октобра...
али кад га скинем...
IMA LI NEKO JEBENI KREEEEEEEEEEEEEEK!!!!??????
menjaj antivirus,glupi NOD nalazi virus u rld.dll fajlu,krekerskom!
a virusa NEMA!
Valjda moras da ugasis antivirus pre pokretanja.
tako i kod ortaka,mora se disejbluje NOD,inache rokne taj fajl u karantin.
sa AVG2012 nisam imao taj problem,a ista instalacija je kod ortaka...
ranije,dok sam imao NOD32,imao sam dosta nepostojechih virusa,on dosta krekova prepozna tako,to je jedan od glavnih razloga,shto sam ga skinuo sa kompa.
da ne zapochinjem raspravu,koji je bolji/gori,samo predlazhem delotvorno reshenje!
http://www.wupload.com/file/404568994/Pro.Evolution.Soccer.2012.CRACK.ONLY-RELOADED.rar
Evo ti probaj. Nisam siguran da li radi, odavno sam skinuo PES.