U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
http://thepiratebay.org/torrent/6739575/PESEdit.com_2012_Patch_1.3 evo patch sa pes patch.com
http://thepiratebay.org/torrent/6743739/Pro_Evolution_Soccer_2012-RELOADED i ovaj baja extremezone uvek ima proverene igrice sa krekom...
Ma kurcina, jebem ti zivot kad ja moram svaki put da iskljucujem antivirus. Ima li neki nacin da sprecim antivirus da brise taj fajl? Da me npr. pita da li da ga stavi u karantin. Ako nema, onda da menjam antivirus, a ne bih jer NOD uopste nije los. Koji mi preporucujete u tom slucaju?
Aviru stavi, sve radi kako treba, a ne kenja kad ti je to bitno.
Meni je avast,stvarno ne znam nisam imao problema što se tih krekova tiče...
Izgleda da samo NOD jebe, sve mu jebem.
Dobar ti je i ovaj AVG. Nov je. Ali zato jebe.
U principu nije toliko bitno koji antivirus izaberes, vazno je da nadjes neki koji je licenciran i neces imati problem.
Nasao sam antivirus. Sad cu da cepam PES ko lud.
Negoooooo.. sta je sa menadjerom 2012. Jel izasao na torentu? Znam da sutra izlazi na trzistu.
Idi Debilko u kurac i kad postavi ovaj link, ne mogu da batalim da igram ovo!
NOD32 provereno jede govna!
ja sam na AVG 2012,free je skroz,zadovoljan sam njime,preporuka.
Koji je najbolji menađer za slabije konfiguracije? Nemam neku kantu jaku, morem ćerat pes 2010 plafon, meni dovoljno, al igra mi se menadžer neki.
Aj nek neko lupi kaki torent.
Koje zvezde treba da se poklope da ovaj kompjuter promasi slobodnjak? I kako koji kurac da se branim od njega kad krene u napad pa zalama igrace kao majmune? Ovo nije normalno koliko je tesko. Igranje protiv smrdljive Barselone mazohizam.
I koji su kurac napravili majmuni japanski da sudija uvek pusta prednost posle faula? Ovo me podseca na onu katastrofu od PES-a 2008.
Koje zvezde treba da se poklope da ovaj kompjuter promasi slobodnjak? I kako koji kurac da se branim od njega kad krene u napad pa zalama igrace kao majmune? Ovo nije normalno koliko je tesko. Igranje protiv smrdljive Barselone mazohizam.
Jedan od nacina da igras odbranu je da drzis R1+X, u onom trenutku kad pustis R1 igrac krece da uzme loptu, pa ces morati da dobro podesis tajming.
Ma kurac R1 i X. To je donekle uspevalo pre, sad mogu samo da popusim kurcinu kad bilo koji igrac sa ratingom vecim od 80 krene u slalom. Zasrali su.
?
Pu 'bemu sve debilko, stade mi na 39 %, error missing file... Ima li rešenje za ovo? :)
Ne znam stvarno nikad mi se to nije desilo,imam još jedan dobar link ako ti je neka uteha :)
Bio bih ti zahvalan :)