ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. http://thepiratebay.org/torrent/6743709/Pro_Evolution_Soccer_2012-RELOADED-%5BBTARENA.org%5D.iso Ovaj 100% radi ali onaj se mnogo brže skida,stvarno ne znam u čemu je bio problem...Probaj sutra meni je jedan dan tako zabolo nešto šta god da sam skindao stane posle određenog vremena i piše error mising file probaj sutra...

2. to kralju,dload in progress =]

3. Ima nekih novih lopti. Nije to bitno toliko, bolje da su malo realnije uradili ocene igracima, npr. Barseloninim. Ono nije normalno. Ne mozes im nista, Messi ima ocenu 100 od mogucih 99.

4. mene nervira shto je uploaded.to prespor,a messija su napujdali na igrici,sad ima 2 metra....
    ma svejedno,ionako ide patch na testiranje vecheras,zakazana PES klanica =]

5. Rekao bih da su u pokusaju da kretnje igraca budu sto realnija napravili najizbagovaniju pes verziju ikada. ukratko pes12-govno pes

6. Kako su zasrali, ne verujem. Kad igrac krene u prodor, nema leba da ga zaustavis. Protiv kompa agonija.

7. Трололо ,данас завршио даунлоуд , инсталирао и иде , за чудо.Али јебе ме комп опако , ваљда ми треба време да се навикнем , тако то код мене увек иде.....

8. комп ме убија, мада је мегазабавна игра. баш ми се свиђа, само што ми живци одоше колико су напујдали АИ xD

9. Meni se svidja sto je komp jak, ranije sam sa sa sasvim prosecnim timovima osvajao LS, sada i za friendly match moras dobro da se oznojis pa da dobijes.

10. mislim da je stvar navike,ili odbrana kida,ili napad...
    meni se svidja igrica,od pes11 je neuporedivo bolja

11. Jebem ti lebac krvavi, koliko sam se sinoc iznervirao... Na koju foru ja da uzmem loptu Ronaldu, Inijesti, Mesiju i tako tim majmunima kad krenu u slalom? Ne mozes im nista. Igrao sam protiv nekog usera, masio sam nekoliko puta prazan gol, on nema pojma samo uzme nekog jaceg igraca i voza moje ko majmune. Slomio sam sinoc nogar od metalne stolice koliko sam se iznerviro.

12. Znak da treba da batališ PES i fudbal uopšte- kad ti Nenad Milijaš da gol iz slobodnjaka sa 29 metara.

13. E ovako, posle vise odigranih tekmi mogu da izjavim sledece, JEBEM LI IM MATER JAPANSKU, sve su odradili kako treba i zasrali na kraju, dobri su i driblinzi, i pasovi ali ne mozes da das normalan gol, odes do gol aut linije puknes centarsut i kraj, to je siguran gol, Pedro skace preko Vidica i Ferdinanda zajedno. Drugo, sut iz daljine ne postoji, mozes da stisnes kocku i da se nadas da ce lopta nekog da zakaci ili da ce se naci neko na odbijenu. Retardiranost golmana slabijeg rejtinga je izuzetno izrazena. Sve u svemu, posle pocetne odusevljenosti mogu da kazem da sam razocaran ali igracu i dalje ovo govno.

14. И мене нервира то да кад играч крене у продор да нема шансе да га зауставиш. Срање је жешће то што сам морао да убацујем и Звезду и Партизан...раније је бар Звезда била, а нема ни Жигића. 2010 је најбољи за сада.

15. Ne bi da ispadnem glup, al ispašću. Kako se instaliraju ova govna od igrica? nabavio sam novu kantu pa oću da se podsetim mlađih dana da pičim malo igrice, al nije to više next next finiš, eventualno crack copy paste...nego sve neki deamon toolsi i ostala sranja?
    i koji je bolji pes, 2011 ili 12ka?

16. По мени је 2011 бољи. Не знам да л због тога што сам се на њега навикао или не али графика је 100 пута боља.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.