Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Sa dvanesticom zasrali nacisto, kompjutera ne mozes da dobijes na top player. Danas moja dva cimera i ja, dobri igraci, igramo protiv Oceluja sa Mancesterom i Barsom i ne mozemo im nista. Ubise nas. Nisam skoro losiju igricu igrao. Daj Boze da ovaj Konamijev patch nesto ispravi.
ja mogu da dobijem na top player bez problema nego je problem kad pogodi mabinu lopta u nogu i onda krul iz nekog razloga okrene ledja i lopta se od njegove guzice odbije u gol uploadovao bih neke provale sto sam snimio al ne znam kako...
Svaki put se odusevim sa PES-om.
Jenkey1002 Gameplay Tool, možete da menjate jačinu šuta, fiziku lopte, mreže, da isključite blur, povećate broj replay slotova, onesposobite AI čitovanje.
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=65411
Sebe ne smatram nekim igračem, ali sam dobio top playera 2:0, oni Barsa, ja Real... Nisam igrao PES aktivno od šestice, ali ova je stvarno dobra... polako se privikavam...
Увек је тешко привићи се на почетку, а после то иде ко из пичке. За сада сам једино Генк добио.
Како да убацим Партизан, Звезду сам убацио синоћ, али Партизан нигде не могу да нађем.
au jebote kako se ovo čudo instalira? kupio sam jutros piratčinu, i ubacim ono sve nešto zipovano il kako se već kaže. Može neko da baci neki tutorijal kako da instaliram ovo, al da priča na srpskom, bez kompjuterskih izraza!
Raspakujes zipove i instaliras. Kliknes desnim na prvi zip fajl i extract. Mozes da biras gde ces da ga raspakujes. Posle ces imati setup.exe koji pokrenes da se instalira.
hvala, aj saću probam nešto
sve mi živce pokida kompjuter na top player... Preterali su stvarno,nerealno totalno da me Trabzon izgazi na mrtvo ime, a da sam Liverpul. Mada,što neko reče,bolje da se pomučiš, nego ko na prošlom sa osrednjim ekipama bez po muke da gaziš Barsu,Real i ostale na top player
koje govno jebote treba da budeš naučnik da instaliraš ovo, de je crack u pičku materinu
Ljudi, ako vam kažem da može onlajn da se igra PES 6, bi li neko igrao? Ne treba original, naravno, samo da imate igru i da skinete odredjeni patch za nju. Ja svaki dan pičim, jeb'o sve ostalo.
Drkanje mi da skidam jedino kad bi se sad pojavila dobra vila sa velikim dobrim dupetom sa cd-om da mi instalira onda bih stvarno igrao....
prvi utisak je da sabija...e sad videću kad se razigram dal je monotona ili stvarno valja.
Kako da postavim nekoga za kapitena u master ligi?
Nem pojma.
Izaso Konamijev patch, poboljsava karakteristike golmana i tako te sitnice koje zivot znace.
http://pes2008editing.blogspot.com/
Ovde mozete da nadjete sve sto vam treba za PES.
Dobro su uradili patch ovi Japanci, vise AI nije toliko zajeban, sad moze da mu se uzme lopta. Golmani bolje reaguju.
Goše primaju sve i svašta, lopte lete usporeno ko da šutneš balon i gomila nekih stvari koje su lošije u odnosu na fifu...al isto ima i prednosti u odnosu na fifu. Sve u svemu nije loše.
Moze li na pvt valjan link za novu fifu?
PES jači nego ikad. Lob sa 20 metara uvek ulazi, samo stisneš skoro do kraja, malo cimneš golmana u stranu i šutiraš po sredini, uvek je propusti i treće, nikada ne može da odbrani šut iskosa u njegov ugao.
I da, kad lopta okrzne protivničkog igrača, golman se pogubi i ne može da je stigno, koliko god lopta bila spora.
Ali, ja opet pikam sa društvom, to mi je najful i gotovo jedino što pržuckam.