ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Igram PES 2012 na soni dvojci, nisam igrao nekoliko godina pa se tek navikavam.

2. Dominiram na PES-u.

3. FIFA 12 prejebala PES

4. Ја сам најбољи играч ПЕСА икада, ови из Конамија ми забранили да долазим на такмичења у Песу, јер сам превише добар...

5. Izlazi novi JSL patch, ja neveruem kako su dobro odradili. Do veceras bi trebali da izbace linkove.
    http://www.youtube.com/watch?v=P699tQWaW-E

6. Не знам, мени се ЈСЛ печ не свиђа само због тога што су оцене пренабуџене. Реално, требале би да иду до 65, ЕВЕНТУАЛНО 70, плафон. Не знам за овај најновији, али раније су стварно претеривали са оценама.

7. Ma boli me kurac za ocene. Ja cu ga igrati samo zbog Marakane. Jednom sam skinuo JSL patch, mislim za devetku, nije mi se nesto svideo. Cini mi se da ovaj nije los, bar vizuelni deo.

8. До јаја је одрађен визуално, али зато некако ми је чуднији за игру од обичног Песа... А оцене ко оцене, сваки пут их претерају...

9. Ocene jesu preterane, npr. Danijel Mihajlovic ima 80. A i ne svidja mi se bas kako su uradjeni stadioni, nekako je mnogo drecavo. Bole oci.

10. Jel može nekako samo JSL da se ubaci bez menjanja ostalog?

11. Ваљда може...

12. Fifa 12 je 17 puta zahtjevnija od PES12. U srbiji PES ima minimum 10 puta više ljubitelja nego FIFA. U PES12, malo je zeznutije igrati odbranu, a nešto najbolje što su uradili u novoj verziji su KOCKASTE mreže :)
    P.S. Juve sabija :)

13. Jel može nekako samo JSL da se ubaci bez menjanja ostalog?

Instaliras program koji ti stavi ikonicu patcha na desktop koji je nezavisan od obicnog PES-a. Znaci, mozes i dalje da igras obican PES.

14. Дајте неке линкове за неки људски печ, да ми не требају прошле верзије, и да је комплетна Премијер и Бундеслига.

15. Traži na pirate bay-u

16. Дајте неке линкове за неки људски печ, да ми не требају прошле верзије, и да је комплетна Премијер и Бундеслига.

Pvt, tićbra.

17. Ritchie ♣ B Јел може и мени ако није проблем?

18. Ај ако неко има печ за ЈСЛ нек ми пошаље на ПВТ ил' 'де већ ако није проблем...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.