ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Мени друг рече да јесте, али ме не занима много јер је ПЕС испунио моја очекивања.

2. Jedno pitanje : jel ima neko patch za PES 9?..ostavite link ako ima

3. Гуглај сине, мада не верујем да има неки нови. Од старих ПЕС-ова ти праве печеве само за шестицу.

4. Idi na forum pes-srbija.com, tamo imaju skoro sve.

5. Batch - ne bih tražio ovde pomoć da nisam sve pretražio.
    Skoči - tražio,ali nema :S

6. Fifa je kurac, i uvek će biti!! Drug me ubeđivao da igram 12-icu, i igrao sam sa njim, i mogu da kažem da je i dalje kurac i da gejmplej ne može da prismrdi PES-u! Nego ima li kakvih linkova,torenta i to za PES 13?

7. ne zajebavajte da već izašo novi PES? Molim provereni link do torenta na pvt, hvala unapred, beskrajno zahvalni

sreten

8. Moj drug već skinuo danas. Samo kaže da mnogo sporo skida, vredi čekati 1-2..

9. Nije ispunio moja ocekivanja. Ne kazem da je los, ali je moglo mnogo bolje.

10. U PES 2012 se poserem. Ako i 2013 bude govno, ne znam šta da radim. Možda probam s FIFA-om posle 15 godina opet. Inače, najveća zamerka na 2012, ali i na prošlih par verzija , je to što više ne možeš svojim "dobrim refleksom" iliti "provaljivanjem protivnika" na koju će stranu, da oduzmeš loptu u odbrani, ili bar ometeš pošteno igrača s loptom. Meni je najveća draž PES-a od kako ga igram (a igram ga manje-više aktivno 15-ak godina - od one verzije WINNING ELEVEN sa Piksijem u repki) to što igrajući "provaljivanjem" protivnikovog sledećeg poteza možeš da dođeš u "prednost", bilo da si ti ili on u napadu. To se gubi sve više i više u poslednjim PES-ovima, jer npr. Ronaldu u 2012 provalim u milimetar tačku gde će i šta će, ali mogu samo da mu popušim tj. neretko mu ni ne okrznem, a kamoli oduzmem loptu. Jebo im ja pas mater kinesku.

11. Ево, овде сам уплоадово неки добар торент:
    http://www.sendspace.com/file/qs3x09

12. е, јел зна неко неки сериал за нови Пес?

13. A ima li novi pec za pes11? Ova dva poslednja kurcu ne valjaju.

14. jebač, đe šifru da nabavim?

15. probajte ovaj JX3P-2V79-SYH5-Y46F-TC7L

16. Када нађете неки добар линк за ПЕС , стављајте.

17. Ено ти га горе.

18. Ja skidam preko snajpsovog link. Gura za sad...

19. Овај што сам ја качио је мени гурао даунлоуд на максимуму.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.