ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Profil piratopedie sa kat.ph torrent sajta je jedan od najpouzdanijih torrent profila trenutno na internetu. Preporučujem vam da ga bukmarkujete i provjeravate onako sa vremena na vrijeme, jednostavno ubijaju sa torrrentima koje postavljaju.

2. samo da vam kažem da ovaj sajat što kačio dule1001 jebe, blago rečeno, sve tera u ful spidu na torentu. samo se reg.i cepaj.
    a sad da popijem brufen i zakuntam.

http://www.partis.si/prva

3. Одатле сам скинуо торент па аплоудово на овај сајт да се не јебу људи на словеначком сајту.

4. Ja danas skino sa ovog što jebač postavi. Normala sve ide.

5. Ima li neki peč za PES2012 da engleski klubovi nemaju ova retardirana imena?

6. 2012? Imaš kolko oćeš pečeva, i uglavnom svi ispravljaju premijer ligu.

7. hehe, ladno na novom PESu postoji repka Kosova heheh.

8. Ma to i mogu nekako da im oprostim al što su stavili onu gej pesmu Ajtu d pego

9. Jes bre i to. Taman da prvi put pokrenem igru, doteram početne opcije šta već, svršim to, odem u wc da pišam i čujem A su te pegor...rekoh, tv mi ugašen, na winampu neam sigurno to, kad ono, međutim...a jesu slepci baš.

10. Мени дошло да избришем игру кад сам ушао и одмах почиње тај Костићев педер.

11. nadam se da će ovaj peč što sam sinoć skinuo da sredi stvar.

12. Јебач хвала на торенту. Шљака у потпуности и када га скинеш не прави проблеме са инсталацијом и креком. Још једном мућос грасијас!

13. Захвалите Душану 1001 или који је већ број.

14. Кењате да има репрезентација Косова? Сад сам гуглао и нисам нигде нашао да има.

Ја иначе скидам и на неких 60% сам, мада потрајаће јер час иде лепо, час се вуче на неких 50 кб/с.

15. Склонили су Косово у печу.

16. Ja im napisao mejl, o tome kako ih nije sramota što postoji kosovo i poslao im imena ostalih autonomnih pokrajina koje želim da vidim u pes 14.

17. YeahBatch
    Склонили су Косово у печу.

У ПЕСедит-овом печу, или Конами реаговао?

18. У ПЕС едиту.

19. hahaha ne seri da nema Kosova u peču? bedak sad, hahahahah, a u zvaničnoj verziji postoji, koji mozgovi.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.