Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Profil piratopedie sa kat.ph torrent sajta je jedan od najpouzdanijih torrent profila trenutno na internetu. Preporučujem vam da ga bukmarkujete i provjeravate onako sa vremena na vrijeme, jednostavno ubijaju sa torrrentima koje postavljaju.
samo da vam kažem da ovaj sajat što kačio dule1001 jebe, blago rečeno, sve tera u ful spidu na torentu. samo se reg.i cepaj.
a sad da popijem brufen i zakuntam.
http://www.partis.si/prva
Одатле сам скинуо торент па аплоудово на овај сајт да се не јебу људи на словеначком сајту.
Ja danas skino sa ovog što jebač postavi. Normala sve ide.
http://pesedit.com/forums/showthread.php?13574-PESEdit-com-2013-Patch-1-0-Released%21-20-09-12
Изашао први печ!
Ima li neki peč za PES2012 da engleski klubovi nemaju ova retardirana imena?
2012? Imaš kolko oćeš pečeva, i uglavnom svi ispravljaju premijer ligu.
hehe, ladno na novom PESu postoji repka Kosova heheh.
Ma to i mogu nekako da im oprostim al što su stavili onu gej pesmu Ajtu d pego
Jes bre i to. Taman da prvi put pokrenem igru, doteram početne opcije šta već, svršim to, odem u wc da pišam i čujem A su te pegor...rekoh, tv mi ugašen, na winampu neam sigurno to, kad ono, međutim...a jesu slepci baš.
Мени дошло да избришем игру кад сам ушао и одмах почиње тај Костићев педер.
nadam se da će ovaj peč što sam sinoć skinuo da sredi stvar.
Јебач хвала на торенту. Шљака у потпуности и када га скинеш не прави проблеме са инсталацијом и креком. Још једном мућос грасијас!
Захвалите Душану 1001 или који је већ број.
Кењате да има репрезентација Косова? Сад сам гуглао и нисам нигде нашао да има.
Ја иначе скидам и на неких 60% сам, мада потрајаће јер час иде лепо, час се вуче на неких 50 кб/с.
Склонили су Косово у печу.
Ja im napisao mejl, o tome kako ih nije sramota što postoji kosovo i poslao im imena ostalih autonomnih pokrajina koje želim da vidim u pes 14.
Склонили су Косово у печу.
У ПЕСедит-овом печу, или Конами реаговао?
У ПЕС едиту.
hahaha ne seri da nema Kosova u peču? bedak sad, hahahahah, a u zvaničnoj verziji postoji, koji mozgovi.