Овако, ако некоме крешује игра када игра мастер лигу или бикам а леџенд, уђе у фолдер где је ПЕС инсталиран, нађе фајл boots_1977 и избрише га. Мени сад шљака одлично.
Obožavaoče ako kupiš i ako nije neki prevarant pošalji pvt
Није преварант узео сам за себе и другара, по много нижој цени, за 3500 два акаунта са ултимејт тимом (овако једна кошта 5700). Спустио ми је цену препоручујем га свакако. Имаш податке његове на претходној страни оставио сам. Стварно свака препорука.
E, ne mogu nikako da nadjem nista gde ima JSL, ili barem samo Partizan, pa ako zna neko od vas, bio bih zahvalan da mida..ili ako je neko rucno pravio partizan, samo da mi posalje EDIT?
zašto kad na fifi 12 namestim kopačke svim igračima i snimim, i onda kad krenem sezonu sa tim timom nijedan od njih nema te kope koje sam namestio? oću dizbrišem igricu zbog toga
Obožavaoče ako kupiš i ako nije neki prevarant pošalji pvt
Овако, ако некоме крешује игра када игра мастер лигу или бикам а леџенд, уђе у фолдер где је ПЕС инсталиран, нађе фајл boots_1977 и избрише га. Мени сад шљака одлично.
Ne mogu da nađem taj fajl.
Куцај у search bar-у.
Kuc'o sam, nema.
Није преварант узео сам за себе и другара, по много нижој цени, за 3500 два акаунта са ултимејт тимом (овако једна кошта 5700). Спустио ми је цену препоручујем га свакако. Имаш податке његове на претходној страни оставио сам. Стварно свака препорука.
E, ne mogu nikako da nadjem nista gde ima JSL, ili barem samo Partizan, pa ako zna neko od vas, bio bih zahvalan da mida..ili ako je neko rucno pravio partizan, samo da mi posalje EDIT?
Има ли неки квалитатан печ за ПЕС 13ку који ће средити остатак трансфера и унијети још пар неких новина!?
Ne moraju neke novine, samo da li ima normalan peč??? POMAGAJTE, NEĆU DA MI FALKAO IMA 79!!!
Убацио сам своју музику у ПЕС. Знате како је до јаја кад покренеш игру, а запева Шабан...
Ево тутуриал:
http://www.mypesandfifapatch.com/2012/09/how-to-add-your-own-songs-to-pes-2013.html
Ово са текст документом не морате да радите јер ионако не показује називе песама које сте написали у игри, већ неке његове, мајку му јебем.
Ovaj smouk 5.1.1 poslednji peč?
ehhh PES
Pokrenem PES i odmah posle minut,dva me izbaci. Šta se dešava?
Дешава се да те избацује.
zašto kad na fifi 12 namestim kopačke svim igračima i snimim, i onda kad krenem sezonu sa tim timom nijedan od njih nema te kope koje sam namestio? oću dizbrišem igricu zbog toga
Избриши, и онако је говно.
a oću da joj pružim još jednu šansu...ionako mi i pes 12 sranje, a igra mi se fuca malo
dajte patch za jsl pes 2011 nigde ne mogu da nadjem, umesto onih megaupload linkova izbacuje mi notice jer su valjda ukinuli sajt
dajte stvarno pelcer! neko? djuzo? za 2012 ftnj model
http://www.pes-serbia.com/threads/27396-PES-Serbia.com-Patch-2013-JSL2013-v1.00