ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Оће неко дорганизујемо неко пикање шестице преко нета?

2. igram fifu otkako je izaš krek normalno i evo sad neće iskače odma posle loga ko pre ima neko sličan problem

3. E oFako... Igram Bikam a Ledžnd na PESU već duže vreme, e sad, fora je što sam neka 5.-6. sezona i imam kilo novca a nemam pojma na šta da trošim. Imam najboljeg menadžera i to je jedino što znam, stoje mi onako bezveze, a to mi je nelogično jer zarađujem k'o budala. U shopu ne mogu ništa da kupujem jer se radi o poenima.
    Ako ima neko da zna šta da radim sa parama, neka javlja.

4. Hteo bih neki ozbiljniji odgovor. hvala.

5. Реално, много је глуп тај мод.

6. Да ли је ико икад од вас примио гол са 4 играча у офсајду?

7. ja sam primo gol tako što je lopta prošla kroz glavu golmana...

8. Zato igraj FIFA 13. Imas neka dostignuca, tipa 10 golova glavom, gol iz slobodnjaka, gol izvan kaznenog... Za svaki akomplisment dobijas skil poene i dize ti se overal. Kada te to smori, odes u penziju i onda mozes da budes menadzer.
    Od prosle - predprosle godine, PES nema sta da trazi u odnosu na FIFA-u.

9. PES je ove godine sranje. Po prvi put u životu igram FIFU, i nisam se pokajao.
    FIFA 13 jebe...

10. ja idalje uživam sa Brazilcima u PES-u 2 na Soniju 1

11. PES je postao govno ali FIFA-u neću probati da ga jebeš.

12. FIFA-u neću probati da ga jebeš.

Slažemo se u ovome.

13. Ja bih pik'o fifu da mi komp nije stariji od ćaleta...

14. Pa upravo zbog takvih idiotskih stavova ima da se nervirate igrajući PES, umesto da uživate pikajući fifu.

15. Оће неко дорганизујемо неко пикање шестице преко нета?

Podržavam!

16. Е курац, ја сам покушавао да наместим за играње преко нета, није могло. Ако неко зна начин, могли би да пикамо.

17. Aj ja ću staviti da se skida pa ću pokušati da namestim to, ako uspem javljam ti

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.