ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Ajde neka neko da neki normalan link za fifu, da radi jeb'te...
    Smorio me PES jako

2. Peroviću, imaš na torrent search sve što ti treba, ja bih ti poslao link ali koliko sam upućen u razne forume zabranjeno je postavljati piratske linkove...

3. Pošalji mi u PVT leba ti

4. Peroviću, poslaću ti torent u pp.
    Je l može meni neko da pošalje link da skinem šesticu. Ne mogu ni jedan kasvetan torent da nađem. 3 sam do sada skinuo, ni jedan mi nije radio.

5. E pajsad, skinem ti ja to...
    Ekstraktujem.
    Uđem u ''installer'', smestim đe treba, kad ono: The system cannot find the file specified

Šta da činim?

6. Instalirao sam.
    Krenuo Kick-off i izbacilo mi iz igrice..
    Zna li neko u čemu je problem?

7. Nešto se sjebalo verovatno... haha

8. Da, mora da je to.
    Ja sam pitao lepo, tako da očekujem nešto pametno kao odgovor, a ne to tvoje. hvala

9. Idi bre Enemi, ja reko da si bacio neko objašnjenje povodom ovog moga :)

10. Е, нађи неки печ, нешто, мора да је до тога. Инсталирао сам Фифу пре пар месеци, чини ми се да сам имао тај проблем и решио га неким печовањем.

11. E pa kad bi mi još neko okačio peč ođe bilo bi divno :)

12. Jesi li sve fajlove iz foldera "Crack" prekopirao?

13. Ima neko link za pes 8?

14. Jesi li sve fajlove iz foldera "Crack" prekopirao?

Sve.

15. Aj nek mi neko pošalje link za pes 06 da pikamo preko neta.

16. Je l ima neko neki dobar peč za pes13?

17. Ljudi, ja evo upravo instalirao fifu, napokon mi radi... kakve su ovo kontrole koji moj?

18. Uh, Fifa ti je zlo za kontrole, ima neki peč, odnosno ne peč, više kao neki dodatak za podešavanje džojstika...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.