ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. A pokušaću ovako jebiga :)

2. питао сам на разноразном питању, па се сетим ове теме. дакле:

Радмило Топола
    помоћ другари!
    треба ми ЈСЛ печ за пес13, и печ за исти пес са последњим, јануарским трансферима. може ли ко да помогне? лаик сам за то тражење по нету. добро, више ме мрзи него што сам лаик, тако да морам да замолим за помоћ.

3. Može neko da okači kasvetan link peča za pes 2012 ovde?

4. Je li ima neki peč za sve transfere, njemačku ligu, JSL i ti zmajevi. Ako ima neka okači link, neće dobiti pivo.

5. Ja igram fifu već neko vreme i napokon mogu da kažem mišljenje, pa eto ođe da napišem.
    Igra je odlična, mnogo realnije urađena od PESa, (posebno me oduševio udarac glavom hihi).
    O karijerama menadžera i igrača da ne pričam. Tako sažeto, sve perfektno urađeno.
    Komentatori fantastični, zanimljivi, ne zamaraju kao ovaj u pesu.
    Tokom igre (vođenje lopte, šutanje, centaršut, pas) ima previše mogućnosti, od onih kurčevitih pasova, do onih nazvanih ''finih'', isto se odnosi za šut.
    Ima dosta bagova (npr kad igrač postigne pogodak, pa se raduje katastrofalno), ali pored onako urađenog ostalog dela igrica, lako su zanemraljivi.
    Kontrole su me zajebavale u početku, sve dok nisam našao na jutjubu tipa koji je postavio kako da se i taj problem reši. Sada pikam sve u šesnaest.

6. Da li je moguce nekako na tastaturi izvoditi finte? I da li je moguce poslati igraca u napad prilikom kontre, znas ono kad imas loptu, juris napred, a jebeni Suarez dzogira 3 metra pored mene, PA POTRCI NAPRED PIZDA TI MATERINA, IMAMO KONTRU, GUBIMO 2:0 OD JEBENIH SVONSIJA, AJDE BRATE VISE AUKURAC LADNO SI STAO EJ!!!!! :ctrl+shift+del:, :sutirakomp:

7. Finte se izvode veoma lako na tastaturi.
    Ides u kontrole i namestis desni stik gore, dole, levo i desno. Namestis na koje dugmice tastatura da prepoznaje stik.
    Onda odes u igru, LINK FEINTS i tamo namestis. Mozes da povezez 1-4 finte od jednom.
    To je to.

8. hvala. Konacno igra nece da mi se svodi na dodavanje i psovanje.

9. Финте су за пичке.

10. Prave muskarcine koriste samo D+S.

11. NEMA PRAVOG PESA BEZ DŽOJSTIKA
    TASTATURA NIJE ZA PES

12. Znam, ali sam retardiran za dzoistike, numem da ih koristim ni u jednoj igrici :/

13. Fifa bolja od Pesa bar za 30 puta.

14. Pes 14 jebe, Fifa go kurac.

Dajte link za pes 13 da skinem dok ne stigne 14stica.

15. Изашла четрнестица на торентима.

16. Не могу да терам ни на лоу, јебем ти живот плако бих сад.

17. PES 6 je TRVE KVLT

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.