ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Јебем вас уста неспособна, јел не умете да одете на неки торент сајт и укуцате у претрази шта вам треба или ћете стално да тражите овде?

2. reloded krek skinite na pirat beju

3. Žalili ste se kako je igra spora ovo ono, pa reko ako je do kreka da nema ova ekipa neki bolji.

4. Skinuo reloaded, radi bez problema. Odigrao sam par utakmica, malo mi je retardirano ali valjda cu se navici.

5. Ja evo sada skinuo, radi sve, do jaja je igra

6. Неки печ за дресове, грбове и имена, је ли скидао ко?

7. има ли неки печ за пес 11 за садашње играче и дресове?

8. За сад нема ништа, али прати овај линк:

http://pesedit.com/forums/showthread.php?18284-PESEdit-com-2014-Patch-0-1-Coming-Soon%21

И уопштено, тај сајт прати. Праве најбоље печеве (ја их користим од ПЕС 2010), стално избацују нове апдејтове. Прошле године су направили и додатних неколико лига (Аргентина, Мексико, Швица, Турска, Грчка, Русија и још нека ваљда беше). Препоручујем ти и да пратиш пес-сербиа.цом, тамо један лик прави апдејт фајлове за печ који праве ови горе. Дакле, да не мораш да се цимаш и скидаш сваки пут нови печ, него само апдејт од 50ак мегабајта рецимо.

http://www.pes-serbia.com/forums/308-PES-2014-Patchevi

9. Meni se sviđa novi pes, ne znam što ga pljujete svi...

10. Joj, jebote, kakvu ja ekipu imam na Master ligi, nevjerovatno!

Nikolov, Ronaldo, Thiago Silva, Lahm, Khedira, Kaka', Ben Arfa, Jordi Alba, Higuain, Pašeko i Moutinho!

11. Jel samo meni ili još nekom neće da se otvori setings?

12. Jel samo meni ili još nekom neće da se otvori setings?

Ako si ga samo preneo ručno na desktop neće, al' ukoliko uđeš u folderu oće, mene je to isto jebavalo

13. Inače, evo linka koji sam ja koristio za skidanje

Jes da je sporije, al je sve full

14. I da... ja i dalje ne mogu da verujem da nema Borusije!!!

15. Kod druga nije htelo ni u folderu, ni na desktopu.

Čekaj, ne seri da nema Borusije?! Jebem li im majku kinesku.

16. Kod druga nije htelo ni u folderu, ni na desktopu.

E jebiga, neam pojma..

17. Zajebali su pas u prazan prostor za sve pare.

18. Ljudi koji je vama kurac, to su Pesovi i Fife za kompjutere, to je gore nego kad Milka pravi čokolade za Srbiju lolo. Bole ih kurac i Konami i EA sports za kompjutersku igricu koju ćemo mi čobani iz Srbije sa platama od 200 evra da skidamo preko torenta. Ozbiljne igre prave za konzole za ljude sa parama.

19. Nemoš ovo igrati bez džojstika da ga ebeš.

20. Sviđa mi se što ima opcija da se menjaju imena klubova, ali samo onih u engleskoj ligi što se bolesno zovu. Nisam primetio da je to bilo u prethodnim pesovima.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.